Hvordan man kan sammenligne Tire Treadwear Garantier

Admin 0 Views 0 comments
Advertisement

Ved kjøp av nye dekk til bilen din, kan du velge å sammenligne treadware garantier. Disse garantiene dekker forbrukeren hvis dekkene slites ut før garantiperioden løper ut, forutsatt at forbrukeren tok skikkelig vare på dekkene.

Bruksanvisning

Vet at spesifikke kjørelengde treadware garantier dekke dekket for et visst antall miles. Hvis dekkene slites ut, noe som betyr at mønsterdybden er mindre enn 2/32 av en tomme av den gjenværende mønsterdybde, vil produsenten betale for en del av prisen for et nytt sett med dekk. Dette er forutsatt at du kan bevise at du er skikkelig vedlikeholdt dekkene. Beløpet at produsenten vil rabatt de nye dekkene vil avhenge av hvor mange miles forbli i garantien.

Forstå forskjellen mellom spesifikke kjørelengde treadware garantier og levetid treadware garantier. Med en levetid treadware garanti, er det produsenten sier at dekkene skal vare en bestemt tidsperiode, for eksempel 3 år, i stedet for en mengde miles. Igjen, må du ta vare på dekkene dine, og hvis dekkene slites ut før garantitiden er ute, vil produsenten prorate mengden av din rabatt basert på hvor mye tid som gjenstår.

Innse at for produsenten å vurdere at dekkene er utslitt, må mønsterdybden være mindre enn 2/32 av en tomme eller ned til treadwear indikatorer. Hvis dette er tilfelle, så dekkene er ikke trygt, spesielt hvis du kjører i farlige forhold som regn, is eller snø. Hvis du planlegger å kjøre i forhold som disse, bør du skifte dekk før de når 4/32 av en tomme av den gjenværende mønsterdybde. Hvis du kjøper dekk med den lengste garantien som produsenten tilbyr, så du får et dekk som produsenten anser en høy kvalitet dekk som ikke vil bære svært raskt.


Pktree all rights reserved, if not specified, are original, reproduced need to indicate the source.