Hvordan markedsføre Small Business på Internett

Admin 0 Views 0 comments
Advertisement

Millioner av Internett-brukere over hele verden surfe på Internett på jakt etter varer, tjenester og informasjon. Internett, derfor gir små bedrifter med et publikum og gratis og lave kostnader markedsføring muligheter. Nøkkelen til vellykket elektronisk markedsføring, men ligger i en liten foretakets evne til å finne sin målgruppe og håndverks meldinger som vil tiltrekke seg og beholde publikums virksomhet. Småbedrifter markedsføringstiltak kan utføres av en person eller kan settes ut til markedsføring spesialister.

Du trenger

En forståelse av følgende sentrale begreper:

markedsføring

internett markedsføring

markedsundersøkelse

markedsplan

Bruksanvisning

Online rubrikk. Online rubrikkannonse markedsføring kan være en effektiv måte å markedsføre noen bedrifter, spesielt de som arbeider i produkter og tjenester vanligvis søkt i annonser som innenlandske tjenester, eiendom og brukte varer. Hvis du eier et eiendomsmeglerfirma, for eksempel, kan du annonsere firmaets oppføringer i online rubrikkannonser seksjoner for å tiltrekke seg kunder. Selv om du må plassere annonser på regelmessig basis for å bli lagt merke til, må du følge rubrikkannonse nettside regler om hyppige innlegg og reklame innhold å forbli i orden med nettsteder.

E-postmarkedsføring. Pågående kommunikasjon holder virksomheten potensielle kunder sinn. Du kan oppmuntre din nettside eller blogg besøkende til å legge sine navn på mailinglisten ved å plassere et abonnement melde seg boksen i en fremtredende plassering på nettstedet ditt og ber besøkende til å registrere deg. Hvis du selger produkter eller tjenester, kan du også gi nettstedet besøkende med insentiver, for eksempel kuponger, for å registrere deg for din e-postliste. Du bør også oppmuntre til samspill mellom postliste deltakere ved hosting et diskusjonsforum eller tilbakemeldinger webside for å holde potensielle kunder fokusert på virksomheten.

Sosiale nettverk. Vellykket sosiale nettverk markedsførere investere en betydelig mengde tid i samspill en-mot-en med potensielle kunder og kunder. En effektiv måte å tiltrekke virksomheten i sosiale nettverk fora er å lage en "viral" -melding, noe som betyr en melding i stand til å spre seg til flere brukere raskt. Selv om det kan være vanskelig å fastslå hva meldingsinnholdet har evnen til å gå viral, tilbringer så mye tid på å observere målgruppen som du samhandler med dem kan gi deg ideer om hva slags markedsføring meldinger som de reagerer.

Instruksjons og pedagogisk skriving. Nettsteder og blogger gir deg en plattform for å dele kunnskap og å markedsføre bedriften. Hvis du kjører en catering virksomhet, for eksempel ved å gi potensielle kunder med informasjon som utvider sin kunnskap om beslektede emner øker dine sjanser til å få sin virksomhet. Likeledes skrive artikler for publisering i elektroniske tidsskrifter og annen informasjon nettsteder og skrive bøker som utstillingsvindu din kompetanse setter virksomheten i hodet til kundene for fremtidig beskyttelse.

Hint

Hvis du likte denne artikkelen, sjekk ut en annen liten bedrift artikkel av meg om hvordan budsjettet for en liten bedrift på følgende link:

http://www.ehow.com/how_5217476_budget-small-business.html

Og hvis du tror det er på tide å starte en liten bedrift på egen hånd, sjekk ut denne 100 siders hvordan du eBok tittelen "Slik starter en Foreclosure Clean Up Forretninger" på følgende link:

http://www.lulu.com/content/paperback-book/how-to-start-a-foreclosure-clean-up-business/7034497

Sørg for å undersøke følgende før utbruddet av Internett markedsføring:

markedsføring

internett markedsføring

markeds strategi

markedsundersøkelse

markedsplan


Pktree all rights reserved, if not specified, are original, reproduced need to indicate the source.