Hvordan nyte Spring Break i Rosarito Beach

Admin 0 Views 0 comments
Advertisement

Du har besluttet å ta en spring break tur til Mexico med dine venner på college. Snarere enn å gå på en organisert spring break tur har du bestemt deg for å planlegge din egen tur. Les disse trinnene for tips om hvordan du planlegger en stor spring break tur til Rosarito Beach Mexico.

Bruksanvisning

  • 1

Tid. For den sanne "Spring Break" føler du ønsker å være i Rosarito Beach samtidig som andre våren breakers. Forhåpentligvis din spring break faller rundt samme tid som andre høgskoler. Hvis ikke, går fra torsdag til søndag. Uavhengig av spring break tid i helgene vil tiltrekke seg flere mennesker i Rosarito.

2

Lengde på turen. Selv om en uke kan høres fristende, er fire dager alt du trenger for en god spring break tur. Du kan drikke nok Margaritas og suge opp nok sol i fire dager.

3

Lodging Beliggenhet. Finn ut hvor populære barer og klubber er og bo i et nærliggende hotell. De populære barer og klubber for turistene vil generelt være en nær spasertur fra noen få hoteller. Hotellene i nærheten de populære barene og klubbene vil bli dyrere, men du vil spare deg bryet med å ta drosjer. Du vil også være tryggere å bo i sentrum av byen, i motsetning til å bo i utkanten.

4

Lodging Style. For å være sikker, ønsker du å bo på et større hotell med en sikkerhetsvakt ved inngangsdøren. Sørg også for at du velger et hotell med et basseng og bar. Ikke regne med å være i stand til å "snike" til et annet hotell og bruke bassenget. De fleste hoteller og bassenger har vakter og er derfor ikke lett å snike seg inn. Med mindre du er dyktig på å snike seg forbi potensielt væpnede vakter, bestille rom på et hotell med et basseng.

5

Transport. Park like nord for den meksikanske grensen i et inngjerdet mye og ta bussen over grensen. Du kan deretter ta en annen buss til Rosarito fra Tijuana busstopp. Ikke la noen av dine eiendeler ut av syne på busstasjonen. Ikke trekk lommeboken ut for å gi penger til folk-du vil be om problemer. Ta med en fjerdedel hvis du ønsker å bruke badet på bussholdeplassen. Hvis du bestemmer deg for å kjøre selv, kjøpe bil forsikring i Amerika før grensepassering. Kjøring i Mexico vil være litt annerledes enn å kjøre i statene. Pass på at du er forberedt før du prøver å kjøre i Mexico. Hvis du har en anstendig bil, sørg for å ha en anti-tyveri-enhet før du kjører over grensen. Hvis du har mange venner, kan du også være i stand til å ta en varebil eller en stasjonsvogn taxi fra grensen til Rosarito.

6

Mat. Vær forsiktig med hvor du spiser. Pass på at restauranten ser og lukter rent. Hotel mat til en anstendig hotell vil vanligvis være greit å spise. Vent til den siste dagen av turen før du prøver å spise på en av disse mobile taco står. Hver gang du går til et nytt land kroppen din trenger tid til å tilpasse seg de ulike typer bakterier i maten. På en Spring break tur du ikke har tid til å venne seg til å spise maten. Hvis du må spise en lokal taco fra en fritt vente til den siste dagen. På den måten hvis du blir syk i det minste du var på vei hjem likevel.

7

Vann. Ikke drikk vann fra springen. Kjøpe flaskevann umiddelbart etter ankomst. Du må flaskevann å drikke i morgen. Spill det virkelig trygg og pusser tennene med flaskevann også. Du har bare fire dager for spring break tur så du bør være svært forsiktig og unngå å bli syk.

8

Drikke. Bestille drinker uten is. På barene eller klubbene noen vil trolig komme opp til deg, blåse en fløyte og prøve å helle tequila ned halsen. Selv om det kan virke som noen tilbyr deg en gratis sjanse, vil du sannsynligvis bli belastet for skudd umiddelbart etter at du svelger tequila. Også unngå å bli dratt av og spør bartenderen for å sitere en pris for din drink før du bestiller. Gjør dette hver gang. Prisen på drinker kan variere tilfeldig. Hvis $ 2 målet plutselig blir $ 5, så bare prøve en annen bartenderen.

9

Night Life. Rundt tidspunktet for spring break, det er som regel minst en klubb per natt tilby drikke spesial som et insentiv for våren breakers. For den virkelige spring break føler gå til hvilken klubb har drikke spesialtilbud. Gå tidlig for å unngå å vente i kø. Hvis du er i Rosarito over en virkelig overfylt helg deretter gå til klubben i løpet av dagen og spørre folk hva tid de forventer linjen å begynne å bli lang. Du må gå tidlig. Du ønsker ikke å tilbringe spring break i kø for å komme inn i en klubb-spesielt når de bare la "one-in" for hver "one-out". Klubbene kan også ha en cover charge. Ta med ekstra penger.

10

Penger. Dine amerikanske dollar vil trolig være bra på noen av butikker, barer og klubber rundt området som tiltrekker våren breakers. Du kan dermed spare deg bryet med å bytte valuta. Vær oppmerksom på valutakursen, imidlertid, og pass på at du ikke blir belastet mer for å betale med amerikanske penger.

11

Verdisaker. La verdisaker hjemme. Spring breakers kan være et mål for crime- de drikker mye, pleier å ha litt penger og kan være mindre klar over sine omgivelser. Ta bare det minimum av kontanter er nødvendig og et kredittkort for nødhjelp. Sett med pass og ekstra verdisaker i en safe i resepsjonen på hotellet.

12

Stranda. Ikke gå på stranden om natten. Selv om det kan være lurt å gå for en månelys spasertur-hvis du går til stranden på kvelden du ber om problemer. Stranden blir mørkt, øde og ingen i byen ville være i stand til å høre deg skrike hvis du kjører i trøbbel. Også i løpet av dagen, finne ut hvor rent vannet er før du begir deg ut i havet. Hvis ingen kan fortelle deg hvor rent vannet er-ta dette som et dårlig tegn og leder for bassenget i stedet. Hvis det er en vakker dag utenfor og ingen er i vannet, ta dette som en stor hint om at vannet ikke rengjør den dagen.

1. 3

Sikkerhets # 1. Ikke under noen omstendigheter, gå hvor som helst alene mens på spring break. Husk at som en fjær breaker du er et mål for kriminalitet. Folk vet at våren breakers er unge, under påvirkning, ut til å ha en god tid, og ikke nødvendigvis fullstendig klar over potensielle farer. Hvis du liker å dra ut og utforske selv vente til du kommer hjem.

14

Sikkerhets # 2. Så avslappet tilbake som Rosarito kan virke under spring break, vil narkotikabruk trolig lande deg i fengsel. De meksikanske politiet faktisk betale noen av ikke-meksikanske nedstigningen til å vandre rundt klubbene og selger forskjellige typer party dop. Hvis noen prøver å selge deg narkotika på en klubb-anta at personen er en under cover cop. Hvis noen tilbyr deg en joint på en klubb, er det sannsynligvis en undercover politimann. Narkotikabruk i Mexico lander du i fengsel og du vil være på nåde av den meksikanske lover.

15

Sikkerhets # 3. Bar kamper. Unngå bar kamper for enhver pris. Du ønsker ikke å ende opp såret og på sykehuset under spring break tur. Eller ville du ønsker politiet å finne feil og finne deg selv i meksikansk fengsel.

16

Sikkerhets # 4. Gate etikette. Du forlater klubben, linje for badet i klubben var 20 minutter lang, alle i gaten synes jolly og drukket, og du må gå på do. Du tror du kan dukke bak en søppelcontainer, gå på do og ingen vil se deg. Gå på do i gata i Mexico kan lande deg i fengsel. Vente i kø for badet før du forlater klubben. En liten vente på et bad vil være langt bedre enn å vente for å komme ut av fengsel i morgen. Unngå spytter i gata også.

17

Politiet. Hvis du finner deg selv i trøbbel med politiet for noen grunn, bære litt ekstra penger og spør "kan jeg betale min billett nå" på spansk. Du ønsker ikke å åpenlyst bestikke politiet, men hvis du har litt penger på deg, kan det være en fin mulighet til å betale billetten din nå i stedet for å gå i fengsel.

18

Ha det gøy. Fremfor alt, finne gode steder å gå ut, bo på et sentralt sted, ta med venner og har en flott tid.

Hint

Per januar 2007, er et pass kreves av alle amerikanske borgere som reiser mellom USA og Mexico med fly. I januar 2008 vil kravet utvide til reisende som ankommer med land eller sjø.

Vær veldig oppmerksom på dine omgivelser. Ta ekstra forholdsregler for å være trygg. Du ønsker ikke å ødelegge din spring break tur ved å være et offer for en forbrytelse.


Pktree all rights reserved, if not specified, are original, reproduced need to indicate the source.