Hvordan overføre en trådløs TV-signal

Admin 0 Views 0 comments
Advertisement

En TV-signalet kan overføres fra én TV til en annen video display, forutsatt at begge har video innganger og utganger. En trådløs overføring system kan overføre signalet og er tilgjengelig fra en elektronikkbutikk eller TV-tilbehør delen av et varehus. Audio / video-kabler finnes i de fleste husholdninger, men som kan være kjøpt fra de samme butikkene som det trådløse overføringssystemet, må brukes i tillegg.

Du trenger

TV

Trådløs video sender

2 video kabler, 6 fot

2 lydkabler, 6 fot

Trådløs video-mottaker

Video skjermenheten

Bruksanvisning

Plasser den trådløse video senderen ved siden av TV-en. Plugg strømledningen inn i en stikkontakt. Sett den ene enden av en videokabel til videoutgangen på baksiden av TV-en (merket "Composite" på noen sett). Stikk den andre enden av videokabelen til videoinngangen på senderen.

Gjenta denne fremgangsmåten med en audio-kabel, bare plugge de røde og hvite plugger i den ene enden inn i de røde og hvite utganger på TV-apparatet og de røde og hvite innganger på senderen.

Plasser den trådløse video mottaker ved siden av en video skjerm som du ønsker å se TV-signalet som overføres trådløst, for eksempel en annen TV. Sett mottakeren strømledning til en stikkontakt.

Sett den ene enden av en videokabel til videoinngangen på baksiden av videofremvisningsinnretningen. Sett den andre enden av videokabelen inn i videoutgangen på mottakeren.

Gjenta denne fremgangsmåten med en audio-kabel, bare plugge de røde og hvite plugger i den ene enden inn i de røde og hvite utganger på mottakeren, og de røde og hvite plugger på den andre enden inn i den røde og hvite innganger på videofremvisningsinnretningen.

Slå på TV som den trådløse video senderen er koblet til. Slå på videofremvisningsinnretningen som den trådløse videomottakeren er koblet til. Trykk "Meny" på fjernkontrollen som styrer video skjermenheten.

Navigere gjennom innstillingene til du kommer til "Video input" eller lignende navn menyen. Velg denne menyen. Merk videoinngang til hvilken videokabel er koblet til. Trykk på "Enter" eller "OK" -knappen, avhengig av merke på fjernkontrollen. Trykk "Meny" for å avslutte innstillingene slik at du kan se TV-signalet blir overført til videoskjermenheten.

Hint

Pass på å velge samme kanal på sender og mottaker, hvis det er valg om å bruke.


Pktree all rights reserved, if not specified, are original, reproduced need to indicate the source.