Hvordan Profesjonelt Rengjør noens hjem

Admin 0 Views 0 comments
Advertisement

Profesjonelle renholdere har hemmeligheter som tillater dem å rydde grundig og effektivt på svært kort tid. Du kan bruke disse triksene for å rense ditt eget hjem eller til å rense noen andre hus, enten profesjonelt eller som en tjeneste. Enten du tjene til livets opphold rengjøring eller bare vil heller bruke tiden din levende og ikke rengjøring, bruker disse profesjonelle rengjøringsmetoder for å få mest mulig ut av din innsats.

Du trenger

Tre bøtter eller rengjøring caddier

Rags, skrubbe svamper, skrubbe børste

Alle formål renere

Glass renere og papirhåndklær

Badekar og fliser renere

Toalett bolle renere og børste

møbelpolish

Teppe sted renere

Glass rengjøring kluter

Air eller stoff oppfrisker

Bruksanvisning

Organiser dine forsyninger. Mange av oss kaste bort tid på å lete etter de riktige rengjøringsmidler eller bære produkter over hele huset. Lager en bøtte eller caddie for bad rengjøring med badekar og fliser renere, toalett rengjøring nødvendigheter og glass renere. Legg rengjøring filler, en skrubb børste og papirhåndklær. Kjøkkenet ditt bøtte bør omfatte alle formål renere, filler og skuresvamper, glass renere og eventuelle spesielle rengjøringsmidler som trengs for dine tellere eller komfyrtopp. Lag en caddie som inkluderer glass rengjøringskluter, møbelpolish og teppe flekkfjerningsmiddel for stue og soverom. Legg luftrenser eller andre produkter som ønsket. Hvis du har flere etasjer i hjemmet ditt, kan det være lurt å kopiere disse rengjøring caddier til eget bruk.

Fjerne rot. Hvis du er rengjøring andres hjem, ber om at hun gjør dette før du kommer å rengjøre. Når du rengjør ditt eget hjem, klare overflater og rot før du begynner å rengjøre. Dette er ofte en av de store grunnene til at det er lettere å profesjonelt rent andres hjem enn din egen.

Arbeide effektivt. Spray alle overflater når du angir et rom for å la rengjøringsprodukter til å arbeide til deres beste fordel. Bruk begge hender til å skrubbe eller en å skrubbe og en til å sprøyte for å få fart på profesjonell rengjøring. Rengjør hver overflaten av et område før du går videre til en annen del av rommet.

Ren fra topp til bunn. Du er tilbøyelig til å banke skitt og rusk fra tellere og andre overflater under rensingen. Mopping eller støvsuging bør være det siste trinnet i å rense alle rom, gjort som du forlater rommet.

Legg en liten, men intensiv jobb hver gang du gjør rent. Skrubb baseboards i ett rom eller rengjøre noen kjøleskap hyller. Arbeid på disse fjær rengjøring-type husarbeid hver gang du rent vil gjøre deg til en verdifull profesjonell renere eller foreta vedlikehold av hjem som en profesjonell renere mye enklere.

Hint

Arbeid med en partner for å få fortgang i renseprosessen. Mange profesjonelle renholdere jobber i team for en grunn.


Pktree all rights reserved, if not specified, are original, reproduced need to indicate the source.