Hvordan pusse opp et Ranch hjem å gjøre den større

Admin 0 Views 0 comments
Advertisement

Ranch hus er en-etasjers hus som bre over mye. Soverommene kan deles med master suite på den ene siden av stuen og de andre soverommene på den andre siden. Hjemmene har en uformell utseende til dem, heller enn formell. Renovere en ranch hjem er en stor oppgave hvis ytterligere bygging er nødvendig. Men omslutter en veranda eller etterbehandling et loft eller kjeller legger til hjemmet uten å kreve store konstruksjon.

Lukket veranda eller terrasse

  • 1

Slå en veranda eller uteplass inn i et rom. Bruk mellomrom i mellom veranda innlegg med tre. Fest rammer til innlegg og fullføre innsiden av rammen med kryssfiner.

2

Legg til minst ett vindu. Legg en dør hvis våpenhuset er i front og var den viktigste portrom til huset.

3

Installere isolasjon i kryssfiner med unrolling glassfiber ark. Avslutt veggene med Sheetrock og texturizing. Hvis du ønsker at rommet skal være inkludert i levelig arealet av hjemmet, trenger en varmekilde for å bli lagt til.

Attic Renovasjon

1

Mål arealet på loftet som har minst 7 fot av headspace. Det er nok til å komfortabelt stå opp, selv om de fleste vanlige tak er minst 8 fot høy. Hvis du har minst 100 kvadratfot med plass som har rommet av 7 fot eller mer, har du plass til et tillegg.

2

Spiker kryssfiner til undersiden av loftet taktekking, hvis det ikke er ferdig, for å dekke eksponerte isolasjon og bærebjelker.

3

Fullfør gulvet i loftet, som er faktisk oversiden av det indre tak, med kryssfiner lagt over en ramme av massivt tre bjelker.

4

Legg vinduer for ventilasjon og belysning.

Fullfør Basement

1

Inspiser kjellervegger og gulv for noen vannlekkasje eller fuktighet. Hvis de er tørre, og huset er ikke utsatt for flom, ferdig kjelleren med panel og riktig gulv.

2

Finish eventuelle jordgulv ved å helle betong. Legge flis eller tepper over betongen.

3

Installer kanalen belysning rundt taket. Noen kjellere har Windows installert på bakkenivå. Hvis din gjør det ikke, etterligne utseendet av vinduer ved å installere lys på toppen av taket og frostet glass paneler over belysning.

kreative Spaces

1

Se etter plass som ikke blir brukt produktivt. Lag lagringsplass på kjøkkenet ved å installere skap til taket for elementer som bare brukes av og til

2

Ta ut Sheetrock vegger på badet og installere smale hyller i mellom stenderne.

3

Konvertere et skap i et kontor ved å fjerne døren. Se etter plasser under trapperom for å skape ekstra lagringsplass.

Hint

Sjekk med din byens bygningen avdeling for å se hva byggetillatelse kan være nødvendig.

Vite hvilke vegger og bjelker er lastbærende før fjerning.


Pktree all rights reserved, if not specified, are original, reproduced need to indicate the source.