Hvordan sende tekstmeldinger med AOL Web Suite

Admin 0 Views 0 comments
Advertisement

AOL Web Suite gjør det enkelt å sende en tekstmelding hvis du ikke har en mobiltelefon eller ikke ønsker å betale for privilegiet. Det er alle en del av AOL Instant Messenger. Det er et par måter du kan gå om å sende en tekstmelding med AOL Web Suite.

Bruksanvisning

Besøk AOL hjemmeside og installere AOL Instant Messenger på datamaskinen hvis du ennå ikke har det. Registrere en konto ved å velge et brukernavn og passord.

Gå til "vennelisten" og legg til din venn som en kontakt. Tast hans mobilnummer under kontaktinformasjon.

Åpne kontakten på "vennelisten" som du vil sende melding. Klikk på cellen telefonikonet og skriv meldingen. Klikk på "Send".

Legg mobiltelefonnummer som navn på skjermen for mottakeren dersom hun ikke har en AOL-konto. I kontaktbeskrivelsesfeltet kan du skrive inn navnet hennes. Bare klikk på "Send en IM", og på skjemaet velg "Send en tekstmelding."

Send en tekstmelding til noen som ikke kan være en vanlig kontakt. Bare skriv "1 og 10 sifret mobiltelefonnummer" i skjermen navnfeltet. Personen vil motta teksten og kan sende en tilbake ved å klikke på "Svar" -knappen.

Hint

Mottakeren kan bli belastet for tekstmeldinger hvis han ikke har ubegrenset tekstmelding funksjonen på telefonen hans. Vurdere disse kostnadene når du sender tekstmeldinger til noen.


Pktree all rights reserved, if not specified, are original, reproduced need to indicate the source.