Hvordan Sett amerikanske motorveier på en Garmin GPS

Admin 0 Views 0 comments
Advertisement

Garmin Nuvi GPS-enheter er solgt over hele verden. Avhengig av hvor du kjøper den Nuvi, basen kartet på GPS kan eller ikke kan være nordamerikanske. Hvis kartet er ikke et kart Garmin Nord-Amerika, vil det ikke bli konfigurert til å gi retninger på amerikanske motorveier. Hvis du vil ha et kart med amerikanske motorveier, kan du kjøpe en fra Garmin og enten installere det på din Garmin Nuvi, eller legge det nye kartet til gjeldende basiskart med et minnekort.

Du trenger

USB-kabel

Bruksanvisning

Logg deg på myGarmin-kontoen (se Ressurser). Hvis du ikke har en konto, velg alternativet for å registrere. Skriv inn ditt fulle navn, pluss oppgi brukernavn og passord når du blir bedt.

Kjøp en Garmin nordamerikanske kart fra Garmin butikken. For å kjøpe, og klikk "Orders» under mySupport i myGarmin-kontoen. Velg "Maps" fra toppen navigasjonsmenyen, og velg "Kjøp Maps."

Skriv inn navnet og modellen av Garmin Nuvi i tilsvarende felt (f.eks nuvi 205).

Velg "Nord-Amerika" fra "Jeg kommer til å" -menyen, og velg "på veien" fra "Jeg vil være" -menyen under.

Velger å kjøpe "City Navigator North America NT." Du kan laste ned kart på nettet, eller få den sendt til deg på et microSD / SD-kort. Som i 2010, er prisen for et veikart US $ 79.99, uansett format. Velg det formatet du ønsker. Deretter velger du "Add To Cart" og deretter "Check Out".

Klikk på "Registrer deg nå" for å sikre at din spesielle Nuvi er kompatibel med det nordamerikanske kartet før du fullfører kjøpet. Nettstedet vil be deg om å deretter installere "Garmin Communicator Plugin" på systemet. Følg instruksjonene for å laste ned og installere plugin. Deretter kobler du Nuvi til datamaskinen med en USB-kabel, vil Garmin Communicator oppdage Garmin-modellen og verifisere kartet er kompatibelt.

Fullføre kjøpet ved å skrive inn i kreditt-eller debetkortopplysninger når du blir bedt. Den bestilte produktet vil bli oppført i myGarmin-kontoen. Hvis du bestilte kartet over Nord-Amerika på et minnekort, vil den bli sendt til deg. Du bare da må sette inn kortet i Nuvi minnekortsporet når du mottar den og skriv inn en adresse i USA for å begynne å bruke det nye kartet. Hvis du valgte nedlastingsalternativet, følg de neste trinnene.

Koble Garmin Nuvi til datamaskinen, hvis det ikke allerede er. Du bør likevel være logget inn myGarmin-kontoen.

Velg "Legg til enhet" fra kategorien Startside på myGarmin-kontoen.

Velg å "Last ned" den nye nordamerikanske kartet og klikk "Next".

Skriv ned-tasten på et stykke papir produkt når det vises på skjermen. Klikk på "Continue" og følg instruksjonene for å laste ned den nordamerikanske kartet til datamaskinen. Hvis du blir bedt om å oppdatere den tilkoblede Garmin Nuvi, følg instruksjonene for å også oppdatere enheten med den nyeste programvaren og fastvaren.

Last ned og installer "Map Install" (se Resource). Åpne Garmin Map Installer og velg enheten du vil oppdatere, og godta brukeravtalen, og klikk "Fortsett".

Klikk "Fortsett" når "Klar til å oppdatere kartene" vises. Hvis Nuvi ikke har nok diskplass til å lagre det nye kartet, vises en melding som informerer deg om dette. Følg instruksjonene for å fjerne noen data fra Nuvi før du oppdaterer kartet.

Velg "Avansert" og velg "Installer bare til enheten, eller installere på enhet og datamaskin." Garmin Map Update installerer kartet nordamerikanske. Klikk "Fortsett" og deretter "Avslutt" når installasjonen er fullført.


Pktree all rights reserved, if not specified, are original, reproduced need to indicate the source.