Hvordan sette opp "Minecraft" Multi-player Bruke Hamachi

Admin 1 Views 0 comments
Advertisement

For å bruke multiplayer evne til Minecraft-server, må du gi din personlige IP-adresse til de andre spillerne, eller bruke et virtuelt privat nettverk for å generere en. Ved å bruke en VPN, kan du eliminere sikkerhetsproblemer - som noen forsøker å hacke nettverket - forbundet med å gi ut din IP-adresse. LogMeIn Hamachi er en slik tjeneste, og den grunnleggende versjonen er gratis. Når LogMeIn Hamachi er installert, må du endre noen innstillinger i Minecraft server konfigurasjonsfilen.

Bruksanvisning

Bla til LogMeIn Hamachi nedlastingssiden (lenke i Resources). Les "Betingelser" statement, kryss av i boksen, og klikk deretter på "Download Now" under "styrt" alternativet.

Dobbeltklikk på LogMeIn Hamachi installasjonsfilen når den har lastet ned for å kjøre installasjonsprogrammet. Følg instruksjonene for å fullføre installasjonen og sette opp virtuelle nettverk. Når installasjonen er fullført, åpner du LogMeIn Hamachi programmet hvis det ikke åpnes automatisk.

Åpne "server.properties" fil fra Minecraft serveren rotmappen i et tekstredigeringsprogram som Notisblokk. Kopier og lim inn IP-adressen øverst i programvinduet LogMeIn Hamachi - dette er din virtuelle IP-adresse - på slutten av linjen som inneholder "server-ip =". Den resulterende linjen skal se slik ut, men med din IP-adresse:

server-ip = 123.456.7.89

Gi den virtuelle IP-adresse fra LogMeIn Hamachi til de personene du ønsker å tillate å koble til Minecraft server. For å koble til serveren din, åpne Minecraft spillet, klikk på "Multiplayer", klikk "Direct Connect", skriv inn IP-adressen til den aktuelle feltet (eller skriv "localhost" hvis du spiller på samme datamaskin serveren kjører på ), og klikk deretter på "Connect".

Hint

Hvis du ikke har brukt en "Minecraft" server før, eller du ønsker å lage en ny en, kan du få serveren filen fra nedlastingssiden (link i Resources).


Pktree all rights reserved, if not specified, are original, reproduced need to indicate the source.