Hvordan sette opp Multiplayer i "Delta Force Black Hawk Down" Team Sabre

Admin 0 Views 0 comments
Advertisement

Når du setter opp multiplayer i "Delta Force Black Hawk Down", innholdet i Team Sabre utvidelsespakke er inkludert med alle alternativene. For multiplayer, legger teamet Sabre nye terreng, karakterer og våpen for å spille med på nettet. Før han begynte i et flerspillerspill, skape en karakter og velge en loadout. Når hosting, konfigurere serverens alternativer som navn, spiller teller, og kart i multiplayer-menyen.

Character Setup og delta

  • 1

Dobbeltklikk på spillets snarveisikonet på skrivebordet. Klikk på "Player informasjon" på spillets start side.

2

Klikk først "(Tom)" -fanen øverst og skriv inn et kallenavn for din karakter. Kategorien er omdøpt til din karakter kallenavn. Klikk på "OK" -knappen nederst, som tar deg tilbake til hovedskjermen.

3

Klikk på "Multiplayer" alternativet. Klikk på venstre eller høyre pil for å bla gjennom de tilgjengelige tegnet ansikter å velge utseende. Klikk på "Tegn Type" -knappen for å bla gjennom de tilgjengelige klassene. SAS karakter er det nyeste karakter følger med Team Sabre. Klikk på "Endre loadout" for å se eller endre våpen og utstyr for den valgte klassen. For å endre et våpen eller et element, klikker du på venstre eller høyre piltast. Klikk på "OK" -knappen nederst Endre loadout skjermen når du er ferdig for å komme tilbake til Multiplayer skjermen.

4

Klikk på venstre eller høyre pil ved siden av spill på boksen for å velge enten "LAN IP" eller "NovaWorld." LAN-IP alternativet lar deg spille på et lokalt nettverk, og NovaWorld alternativet lar deg spille online.

5

Klikk på "Join Game" -knappen. Hvis du valgte NovaWorld, logg inn med ditt brukernavn og passord og klikk "OK." På den følgende skjermen, en liste over alle tilgjengelige Internett-servere for deg å bli med, vises. Klikk serveren du ønsker å spille på og begynne å spille.

hosting Multiplayer

1

Klikk på "Multiplayer" på spillets start side.

2

Klikk på "Host Game" -knappen nederst på Multiplayer skjermen. Skriv inn en velkomstmelding for gjester å bli med serveren i Put Your Message Her boks. Skriv inn et navn for serveren i spillet feltet Navn. Hvis du ønsker å lage din server private, skrive inn et passord i Passord-feltet.

3

Klikk "Session Type" for å bla mellom NovaWorld og LAN IP. Klikk på "Connection" -knappen for å bla gjennom de tilgjengelige tilkoblingstyper. Velg tilkoblingen som er mest lik din opplastingshastighet.

4

Klikk "Server Type" for å bla mellom "Serve and Play" eller tjene. Mens Serve and Play alternativet vil tillate deg å spille som du er vert, vil det tjene alternativet kjøre en dedikert server.

5

Velg respawn tid, tidsbegrensning og maksimum spillere ved å klikke på pilene ved siden av hver boks for å bla gjennom de tilgjengelige alternativene. Klikk for å velge en spilltype og det første kartet du ønsker å spille i Game Type delen. Både Team Sabre og Vanilla kart vises i denne listen for deg. Klikk på "Start Hosting" -knappen. Flerspiller-spill vil laste inn og spillere kan bli med deg. For å lukke serveren din, trykk på "Esc" knappen på tastaturet, og trykk deretter på "Y" for å bekrefte.


Pktree all rights reserved, if not specified, are original, reproduced need to indicate the source.