Hvordan sette opp sjefen min GT8

Admin 0 Views 0 comments
Advertisement

The Boss GT8 er et gulv-baserte multi-effekter og amp modellering prosessor for gitar. Den har Rolands "Composite Object Sound Modeling" amp modellering teknologi. Den GT8 omfatter 46 amp modeller og en rekke COSM-modellerte effekter. Enheten har også "Solo Mode" og "Dynamic Sense", slik at du kan skifte mellom forsterkermodeller basert på hvor hardt du velger. Den GT8 omfatter også en innebygd tuner, uttrykk pedal, amp sløyfe og MIDI-innganger og utganger.

Du trenger

Boss GT-8 med strømforsyning

Instrument og kabel

Hodetelefoner eller forsterker

Sette opp GT8

Koble gitaren til inngangen på baksiden av GT8. Koble utgangen av GT8 til en forsterker. Koble hodetelefoner til "Headphone" jack hvis ønskelig. Senk alle volumer. Slå på strømmen til forsterkeren og GT8. Øke volumet til et behagelig lyttenivå ved hjelp av "Output Level" knappen på baksiden av GT8 og volumknappen på forsterkeren.

Velg enheten du kobler GT8 til ved å trykke på "Output Select" -knappen. Snu "Patch-Value" dial for å velge enhetstype. Trykk på "Exit" for å gå tilbake til ytelsesmodus.

Velg en forhåndsinnstilling som er lik den lyden du vil bruke "Bank" brytere for å navigere mellom banker og slår en gjennom fire. Trykk på "Manual" for å endre GT8 til manuell modus, slik at pedalene en gjennom fire for å slå av og på individuelle effekter.

Redigere en patch. Trykk på på-knappen for effekten du vil aktivere eller deaktivere. Trykk på "Parameter" -tasten gjentatte ganger inntil den ønskede effekt parameter vises i displayet. Roter "Value" dial å endre parameter. Snu "Preamp-Speaker" knotter å endre preamp innstillinger. Trykk på "Skriv" -tasten to ganger for å lagre patch til dagens plassering.

Kopier patcher til plasseringer i den rekkefølgen du har tenkt å bruke dem. Velg en patch til å flytte. Trykk på "Skriv" knappen en gang. Roter "Patch-Value" dial å flytte lappen til ønsket bruker patch sted. Trykk på "Skriv" igjen for å lagre patch til stedet.

Endre tilkoblings rekkefølgen på effektene. Trykk på "FX Chain". Bruk "Value" ringe til et sted hvor du ønsker å sette inn en effekt. Trykk på "On-Off" -knappen for den effekten du ønsker å legge til. Trykk på "Skriv" -tasten to ganger for å lagre for å en patch.

Hint

Bruk god kvalitet kabler og lese all dokumentasjon.


Pktree all rights reserved, if not specified, are original, reproduced need to indicate the source.