Hvordan skilsmisse i Houston

Admin 0 Views 0 comments
Advertisement

Filing for skilsmisse i Houston er en relativt enkel prosess, som innebærer å oppgi grunn for skilsmisse, og dele eiendeler og ansvar. De fleste skilsmisse tilfeller blir hørt innen 90 dager, og hvis saken er tydelig beskrevet, og ingen av partene bestrider vilkår, skal du motta din resolusjon Absolute kort tid etter denne 90 dagers periode.

Bruksanvisning

Delta på din lokale tingrett og samle en "Original Begjæring om skilsmisse." Retten kan også være i stand til å gi informative brosjyrer for å hjelpe deg fylle ut skjemaene.

Fullfør Original Begjæring om skilsmisse som forespurt på forsiden. Fest en kopi av pre-ekteskapelig avtale, hvis du brukte en.

Fil dokumentet ved å levere det til tinghuset. Du kan levere levere, eller legge dokumentet.

Lever begjæringen til din ektefelle. Du kan ta begjæringen selv, eller betale for en "service", som innebærer en Sheriff eller Constable ta dokumentet for deg. Fra september 2010, er prisen ca $ 50. Private "Service" selskapene er også tilgjengelig, selv om prisen for disse tjenestene varierer.

Vent på din ektefelle til å svare. De skal enten sende et svar til begjæringen, eller frafalle service. Hvis partneren din fraskriver service, erklærer de at de har fått skilsmisse og ønsker ikke å bli involvert. De gir dommeren tillatelse til å avgjøre saken uten å konsultere dem, og i deres fravær. Dette vil akselerere behandlingstiden for skilsmisse. Hvis et svar er arkivert, dette bare bekrefter at skilsmisse er mottatt, og lar saken for å fortsette. Din ektefelle må svare innen den angitte fristen, som er trykt på Citation ark inkludert i sin begjæring.

Begynn "Discovery" prosess. Dette er prosessen som gjør at begge sider av skilsmisse for å se de andres finansielle stilling, og komme til en rettferdig avtale. Du vil bli bedt om å fullføre en "Request for Disclosure", som er et skjema som sier generell informasjon om eventuelle krav, og produsere dine finansielle dokumenter. Vanligvis omfatter dette selvangivelse, kontoutskrifter, lånedokumenter, gjerninger, kredittkortopplysninger og opplysning om noen eiendeler. Du kan også være nødvendig for å fullføre en "Nedfall", en muntlig vitnesbyrd før en domstol reporter, og svare på noen "interrogatories," skriftlige spørsmål som krever et skriftlig svar. Begge parter må da være enig og signere en "Sworn Inventar og Skjønn," liste alle inntekter og gjeld, og verdivurderinger av noen eiendeler.

Bruk Sworn Varelager og Skjønn å nå et forlik. Du kan nå denne avtalen sammen, eller bruke Mekling tjenester for å oppnå en avtale. Retten vil vanligvis være i stand til å anbefale en profesjonell familierett mekler. Mekling innebærer møte mellom tre og åtte ganger, og diskuterer behov og ønsker, mens megler hjelper begge parter til å inngå kompromisser. Mekleren vil utarbeide en Memorandum, som er gitt til begge parter. Dette brukes til å utarbeide en formell separasjon avtalen. Vanligvis er dette undertegnet av begge parter, men dette er ikke juridisk nødvendig.

Send inn "Formell separasjon avtale" til domstolen. Din advokat kan gjøre dette for deg, eller du kan levere dokumentet til Clerk. Noen domstolene vil kreve at du ordne en avtale med en dommer, til hånd levere avtalen. Den Clerk vil ordne dette avtale, hvis det er nødvendig.

Delta Court når du blir bedt om å gjøre det. Minst én part må delta, for å sverge slutten av ekteskapet foran dommer. Dommeren vil da se Formell separasjon avtale, og hvis det oppfyller lovens krav, vil signere en resolusjon Absolut for skilsmissen. Dette markerer slutten på ekteskapet.


Pktree all rights reserved, if not specified, are original, reproduced need to indicate the source.