Hvordan skrive en juridisk elektronisk signatur

Admin 4 Views 0 comments
Advertisement

Den elektronisk signatur Act of 2000 legalisert bruk av elektroniske signaturer, og slike signaturer er nå sett på samme måte som en tradisjonell skriftlig signatur. Elektroniske signaturer består av noe som er et unikt kjennetegn på en person. Bare å skrive navnet ditt på slutten av et dokument kvalifiserer ikke som et unikt identifikasjonsmerke. Elektroniske signaturer er ofte kreves av arbeidsgivere og via e-handel bedrifter, så sjansene er du trenger å bruke en på enkelte punkt.

Du trenger

Papirbit

Penn

Scanner

Bruksanvisning

Registrer navnet ditt i svart blekk på et stykke hvitt papir.

Last opp signaturen til datamaskinen ved hjelp av skanneren. Lagre bildefilen som "min signatur." Du kan også bruke en venns skanner, laste opp signaturen til sin datamaskin og sende bildet til deg i en e-post.

Åpne bildefilen i et bilderedigeringsprogram hvis du ønsker å legge til flere effekter til signaturen, for eksempel en annen bakgrunn. Pass på at bakgrunnen eksisterer med signaturen og ikke gjengi den ikke er kvalifisert.

Lime inn bildet på slutten av et dokument du ønsker å elektronisk signere. Hvis du bruker en online e-postklient, må du laste opp bildet til et bilde-hosting nettsted og kopiere og lime inn bildet koden til bunnen av e-posten din.


Pktree all rights reserved, if not specified, are original, reproduced need to indicate the source.