Hvordan skrive en nekrolog Informasjon Fact Form på datamaskinen

Admin 5 Views 0 comments
Advertisement

Kontroller at nekrologer du skriver inneholder all relevant informasjon om den avdøde ved hjelp av en "Obituary Informasjon Fact Form" for å forberede dem. Du kan bruke disse retningslinjene for å forberede en Obituary Informasjon Fact Form på et regneark eller tekstbehandling dataprogram.

Bruksanvisning

Sett inn en tabell i et nytt dokument. Lag en kolonne og ti rader. Tittel på dokumentet, "Obituary Informasjon Fact Form." Utvid kolonne nesten hele bredden på siden.

Forbeholder første rad for "personlig informasjon på avdøde." Tittel sjette rad, "Funeral Service-informasjon." Legg lys bakgrunnsskygge til begge radene.

Gå til den andre raden. Legg sub-titler ber følgende data:. "Fullt navn", "Dato og fødselssted" og "etternavn"

Tilveiebringe et tredje rad med en høyde på omtrent 4 inches. Legg til følgende på egne linjer, slik at om en tomme av plass for hver: ". Søsken og adresser" "Barn og adresser", "Barnebarn og adresser", "Foreldre og adresser" og

Fortsett med den fjerde rad. Legg felt for "Utdanning" og "Employment", forlater ca 1-tommers plass til hver. Gå ned til femte rad og gjøre ett felt for "religiøse tilknytninger" og et annet felt for "prestasjoner og Awards."

Forbered en stor del som måler ca 5 inches for syvende rad. Legg til følgende undertekster som søker nærmere detaljer om gravferden: "sted, tid og dato for begravelsen," "Place, tid og dato for memorial service" og "Place, tid og dato for en innsettelse eller begravelse service".

Gjør den åttende rad et felt for "prestene Officiating." Forbered en niende rad med felt for "Address of Funeral Home" og "adresse kirkegård." Fullfør skjemaet med en tiendedel rad gir plass for informasjon om "Memorial Bidrag».


Pktree all rights reserved, if not specified, are original, reproduced need to indicate the source.