Hvordan snakke bedre engelsk

Admin 0 Views 0 comments
Advertisement

Dessverre er det ingen enkel vei til å snakke bedre engelsk. Måten du snakker har mer å gjøre med miljøet du vokste opp i, de bøkene du har vært utsatt for, folk du omgås med, og nivået på utdanningen din. Hvis du ønsker å snakke bedre engelsk, den beste måten å gå om det er å lese gode bøker og gjøre noen venner som snakker på den måten du vil.

Du trenger

litteraturliste

klassiske romaner

Notisbok

Penn

Blyant

Ordbok

Bruksanvisning

Les klassisk litteratur. Bøkene som overlever å bli klassikere vanligvis inneholder avanserte setninger og et bredt ordforråd. Les dem uten rushing. Absorberende deres språk vil forbedre din.

Sørg for å lære noen ord du ikke kjenner. Hvis du kan, hente mening fra sammenhengen. Hvis du ikke kan, slå det opp i en ordbok.

Lag en ordliste. Skriv ned alle ordene du savner i en notatbok, sammen med sine definisjoner. Gjennomgå det hver uke eller så.

Ro ned. Vær klar over hva personen snakker til deg har sagt og hvordan du vil svare. Få i vanen med å velge dine ord. Du vil bli overrasket over hvor mye det forbedrer din tale.

Vær oppmerksom på engelsk denne løsning. Denne løsning er dialekt markeringer som indikerer klassen. I utgangspunktet er de noe vilkårlige indikatorer på godt engelsk som folk vil legge merke til og dømme deg av. For eksempel, hvis du sier "y'all" eller "ikke" eller bruk doble negativer, vil mange folk dømmer deg å være uten utdannelse. Følg linken under for en guide til noen standard denne løsning.

Forbinder med folk som snakker godt engelsk. Bli med i en debatt samfunn eller en kollokviegruppe. Ikke bare vil du lære veltalende moduser av tale, men som folk i din gruppe bli dine venner, vil du ubevisst imitere sin tale stiler for å passe inn.

Vurdere å ansette en aksent reduksjon coach. Standarder for "bedre" og "verre" er kulturelt forutinntatt og vilkårlig. Selv om en slik skjevhet er skrekkelig, kan ha en spesiell dialekt lede andre til å gjøre urettferdige forutsetninger om din raffinement og intelligens. Accent reduksjon trenere kan hjelpe deg å snakke standard dialekt av hva regionen du bor i.

Hint

Store ord ikke nødvendigvis gjøre deg smartere. Unngå fellen med å bruke forseggjorte konstruksjoner for å uttrykke enkle ideer. Folk synes det er irriterende og pretensiøs.


Pktree all rights reserved, if not specified, are original, reproduced need to indicate the source.