Hvordan ta håndtakene fra en Maytag kjøleskap

Admin 6 Views 0 comments
Advertisement

Maytag kjøleskap kommer i mange stiler, for eksempel topp-fryser, side-by-side, fransk dør og bunn-fryser. Måten dørhåndtakene feste til kjøleskap kan variere like mye som kjøleskap stiler. Bunn-frys og topp-fryser Maytag kjøleskap håndtak må fjernes for å reversere døren swing. Det er ikke nødvendig å reversere døren bryteren på side-by-side og franske dør kjøleskap modeller, men du må kanskje erstatte ødelagte håndtak.

Du trenger

Flat skrutrekker

Liten flat skrutrekker

maskeringstape

Hex nøkkelsett

Top-Fryser Door Wraparound Handles

  • 1

Åpne fryseren for å få tilgang til skruene som holder håndtaket til døren. Ta av flat-skruer fra toppen og bunnen av håndtaket langs toppen og bunnen av fryseren døren.

2

Dekk toppen av en liten flat skrutrekker med maskeringstape for å beskytte kjøleskapet finish. Bruk skrutrekker til å lirke skruedekselet fra bunnen av kjøleskapet dørhåndtaket.

3

Åpne kjøleskapsdøren for å få tilgang til flat-skruer som holder toppen av håndtaket til toppen kantene av døren. Fjern skruene fra bunnen av håndtaket.

Top-Fryser Door Contour Håndtak

1

Åpne kjøle- og fryse dører for å få tilgang til skruene på nedre kant av fryseren døren og den øvre kanten av kjøleskapsdøren. Bruk en flat skrutrekker til å fjerne håndtaket skruene.

2

Se etter de små innfelte skruene langs sidene av fryser og kjøleskap dørhåndtak. Fryseren skruen installeres nær toppen av fryseren håndtaket. Kjøleskapet skruen installeres nær bunnen av håndtaket.

3

Sett inn en hex nøkkel inn i festeskruen åpninger. Vri justeringsskruene mot klokken for å frigjøre kjøleskap dørhåndtak.

Side-by-side kjøleskap Håndtak

1

Åpne kjøle- og frysedører å få tilgang til skruene langs innsiden av håndtakene.

2

Se etter de små innfelte skruene nær toppen og bunnen av begge håndtakene.

3

Sett inn en hex nøkkel inn i festeskruen åpninger. Vri justeringsskruene mot klokken for å løsne dørhåndtak. Trekk håndtakene av håndtaket monteringsbraketter.

Bunn-frys og French Door Metal Contour Håndtak

1

Se etter de små innfelte skruene nær toppen og bunnen av kjøleskapet håndtaket. Justeringsskruene på fryseren håndtaket er plassert langs bunnen av høyre og venstre side av håndtakene.

2

Sett inn en hex nøkkel inn i festeskruen åpninger. Vri justeringsskruene mot klokken for å løsne dørhåndtak.

3

Trekk håndtakene av håndtaket monteringsbraketter.

Bunn-frys og French Door Plast Contour Håndtak

1

Grab kjøleskapet dørhåndtaket.

2

Skyv dørhåndtaket opp mot toppen av kjøleskapet for å skyve håndtaket av monteringsbraketter festet til kjøleskapdøren.

3

Grab fryser dørhåndtaket.

4

Skyv håndtaket mot venstre for å løsne den fra monteringsbrakettene knyttet til fryseren døren.

Bunn Fryser plast håndtak

1

Se øverst i kjøleskapsdøren for flat-head skruen som fester håndtaket trim. Fjern skruen for å løsne trim og utsett flat-head skruen som holder toppen av håndtaket til døren.

2

Dekk toppen av en liten flat skrutrekker med maskeringstape for å beskytte kjøleskapet finish. Bruk skrutrekker til å lirke skruedekselet fra bunnen av kjøleskapet dørhåndtaket.

3

Fjern håndtaket skruene for å frigjøre håndtaket fra kjøleskapet døren.

4

Åpne fryseren for å få tilgang til flat-skruer som holder fryseren håndtaket til toppen av døren. Fjern skruene for å løsne fryser dørhåndtaket.

Hint

Eldre modell bunn-fryser kjøleskap kan ha en side-mount kjøleskap dørhåndtaket. Ta av flat-skruer fra bunnen og toppen av håndtaket for å løsne den fra kjøleskapsdøren.


Pktree all rights reserved, if not specified, are original, reproduced need to indicate the source.