Hvordan tjene raske penger uten å jobbe en jobb

Admin 0 Views 0 comments
Advertisement

Jeg vil fortelle deg hvordan du kan gjøre raske penger uten å jobbe en jobb. Hvem som helst kan gjøre dette!
Gjør det til å betale for vannregningen eller telefonregningen.

Du trenger

En sunn kropp

Bruksanvisning

Hvis du ønsker å gjøre en rask dollar til å betale en regning donere blod eller plasma. Plasma er den gulaktig beige løsning som gjør opp blod. Den brukes i å lage medisin. Det er en plasma og blodbanken i omtrent hver by. De betaler $ 40 til $ 55 for første gang givere. Alt du trenger å gjøre er å være sunn. De lar deg gjøre en donasjon to ganger i uken. Bruk google for å finne din nærmeste plasma eller blodbanken.

Finne aluminiumsbokser er en annen måte å gjøre raske penger. Ta en plast søppelpose og en pinne med en spiker på slutten. Du kan rydde opp i byen og tjene på det på samme tid. Cans veies av pund. Hvis du får et visst beløp hver uke i slutten av måneden vil du ha nok til å betale en liten regning som en mobiltelefon eller vannregningen. En annen fordel er at de betaler deg i kontanter.

Hvis du er en mann du kan donere sæd til en sædbank. Det er mange banker spredt over hele USA De betaler godt, og det er ingenting å skamme seg over å gjøre. Mange kvinner kan ikke få barn eller ikke ønsker å ha en kompis å ha barn og din sæd blir brukt til å hjelpe dem å ha barn.

Hint

Pass på at du drikker mye vann før donere plasma eller blod. Det hjelper plasma og blodstrømmen bedre.

Sædbank tillater ikke folk som har hatt samleier i løpet av de siste 48 timer å donere.

Du kan ikke donere over 3 ganger i uken. Ikke forsøk å donere to plasma banker i en dag. De vil finne ut!


Pktree all rights reserved, if not specified, are original, reproduced need to indicate the source.