Hvordan Trekke Magazine Abonnement fra skatt

Admin 1 Views 0 comments
Advertisement

Fradrag på skatt kan være komplisert og forvirrende, spesielt hvis du er selvstendig næringsdrivende. Magasinet abonnementer kan trekkes hvis de blir hevdet riktig. For å sikre at alle fradrag er håndtert på riktig måte, får råd av skatt profesjonell før risikere feil fradrag et magasin abonnement. Bruk disse trinnene for å lære å trekke magasinet abonnementer fra skatter lovlig.

Bruksanvisning

  • 1

Vurdere hvilken type virksomhet du har. Noen virksomhet, som legekontor og andre virksomheter som krever en ventetid, har åpenbare tegnings magasinet fradrag som det mat til trivsel og komfort for pasienten eller kunden. Tenk på den måten bladabonnementene er brukt.

2

Finn ut om blader kan hjelpe deg på noen måte i din virksomhet. Hvis du har en catering virksomhet, kanskje magasiner som hovedsak Catering eller Chef Magazine vil gagne deg og være fradragsberettiget. Det samme gjelder for å abonnere på magasiner som Celebrity frisyrer og amerikansk Salon hvis du eier en frisørsalong eller klippe håret i en salong der du leie plass. Enhver magasin som hjelper deg i funksjonen av virksomheten er vanligvis egenandel.

3

Undersøke lovene for å finne ut hva som er fradragsberettiget og hva som ikke. Husk å slå opp informasjon separat for føderale og statlige. Se Publisering 529 i Internal Revenue Service for mer informasjon. Sjekk med din tilstand Department of Revenue for statlig informasjon.

4

Vær forberedt før forske eller snakker med en skatt profesjonell. Har alle kvitteringer for betalt abonnement og en slags dokumentasjon som viser aktivt abonnement. Tenk navn og adresse på abonnementet. Er abonnementet i ditt personlige navn og går hjem til deg, eller er det i firmanavn og ankommer kontoret? Dette kan gjøre en forskjell i fradrag prosessen.

5

Snakk med din skattespesialist. Hvis noen gang i tvil, bør de enten vet hvordan magasin abonnement fradrag jobbe, eller de vil ha tilgang til det riktige svaret raskt.


Pktree all rights reserved, if not specified, are original, reproduced need to indicate the source.