Hvordan velge en Online Oppnevning Scheduler

Admin 0 Views 0 comments
Advertisement

Å velge riktig avtale scheduler krever identifisere behov og matchende et produkt for å passe disse behovene. En online avtale scheduler faller under kategorien personlig informasjon manager, eller PIM. En PIM kan forbedre bunnlinjen ved å styrke tidsstyring, noe som gjør arbeidsdagen mer produktive, og åpner for mindre tid på aktiviteter som ikke bidrar til inntekter produksjon. Fordelen til online avtale planlegging er at utnevnelsen data er tilgjengelig for å bli hentet hvor som helst det er en datamaskin og en Internett-tilkobling, noe som gjør disse PIMS praktisk og nyttig for forretnings on-the-go.

Bruksanvisning

Bestem antall personer i selskapet som vil trenge å bruke denne tjenesten. For eksempel, hvis du trenger å koordinere flere ansatte over et bredt geografisk område, vil dette være blant de behov når du velger riktig planleggeren.

Finn ut om du trenger for å koble utnevnelsen planleggeren for håndholdte enheter, for eksempel smarttelefoner eller andre typer personlige digitale assistenter. For eksempel er en avtale planlagt mens arbeidere er ute i felten. De kan ikke være i stand til å stoppe og sjekke Internett i mellom jobber for å lete etter nye avtaler. I stedet vil avtalen bli sendt fra online planleggeren til den håndholdte enheten arbeideren bærer.

Bestemme nivået på sikkerheten som trengs for informasjonen på kalenderen. For eksempel kan en reise sykepleier må få informasjon som kan være dekket under helse personvernlovgivning, slik at en sikker metode for å levere avtaler vil være nødvendig.

Bestemme nivået på kundeservice og teknisk support selskapet trenger. Mange selskaper tilbyr bare e-poststøtte, som kanskje ikke være en rask nok behandlingstid for å løse et umiddelbart behov. På den annen side, et selskap som leverer rundt-the-clock teknisk støtte vil være tilgjengelig for å feilsøke eventuelle problemer, dag eller natt.

Bestem om du er teknisk dyktige nok til å bruke noen av de gratis, open-source programvare tilgjengelig. Ferdigheter i Web programmeringsspråk vil være nødvendig, avhengig av type og grad av service online utnevnelsen planleggeren vil håndtere. Oppsiden til å bruke åpen kildekode programvare er at det er gratis, noe som bidrar til bunnlinjen; Ulempen er at det er ofte lite eller ingen støtte, skulle noe gå galt med den elektroniske avtale planleggeren.


Pktree all rights reserved, if not specified, are original, reproduced need to indicate the source.