Hvordan velge nøkkelord for Adwords

Admin 0 Views 0 comments
Advertisement

Budgivning på feil søkeord kan negativt påvirke avkastningen på investeringen på bedriftens Google AdWords reklamekampanje. Søkeordene du velger kan avgjøre ikke bare publikum som ser annonsene dine, men også hvor godt annonsene konvertere brukere som klikker seg gjennom til nettstedet ditt til kunder eller potensielle kunder. Du kan strategisk velger søkeord for AdWords-kampanjene ved hjelp av flere verktøy levert av AdWords og ved å sette deg inn i forbrukerens sko.

Bruksanvisning

Bestem hvor bred eller begrense en målgruppen du ønsker å nå gjennom AdWords-kampanjen. Jo mindre målgruppen, jo smalere søkeordene dine skal være. For eksempel vil søkeordet "innendørs fotballsko" nå et mindre publikum enn et bredere setning som "joggesko" eller "sport sko."

Tenk på søkeordsetninger som folk som er ute etter ditt produkt eller tjeneste vil bruke i søk. Unngå industrien sjargong, der forbrukerne er mindre sannsynlig å bli kjent med. For eksempel kan du velge "skatter" i stedet for "inntekter ekstrautstyr" for en kampanje som fremmer dine skatt forberedelse tjenester.

Skriv inn et søkeord du planlegger å bruke eller bruker i kampanjene dine inn i Google AdWords søkeordverktøy (se Ressurser) for å finne synonymer eller beslektede uttrykk som brukerne er også sannsynlig å søke på. For eksempel, kan du vurdere å bruke beslektede begreper som "fysioterapi klinikk" og "fysisk terapeut" hvis ett av søkeordene er "fysioterapi".

Klikk på "Nøkkelord" -kategorien og velg "All" fra "Keyword Detaljer" drop-down menyen for å få tilgang til "Søk Regler" rapport. Denne rapporten viser hvilke søkeord som brukerne har lagt inn for å utløse annonsene dine.

Se på Prosentene i kolonnene merket "CTR" ( "klikk-through rate", eller antall klikk på annonsen din delt på antall ganger annonsen er vist) og / eller "Conversion Rate" (prosentandelen av klikker på annonsen som resulterte i brukere å ta en ønsket handling, for eksempel å gjøre et kjøp). Identifisere de beste søkeordene, merker du av i boksen ved siden av hver av disse søkeord og klikk "Legg til søkeord" for å inkludere dem i kampanjen.

Klikk på "muligheter" på toppen av AdWords-vinduet, og klikk deretter på "Nøkkelord" -kategorien. Denne rapporten viser foreslått søkeord for å legge til en kampanje basert på den eksisterende ytelse. Kryss av i boksen ved siden av et søkeord som du vil legge til og klikk "Apply Now".

Hint

Denne artikkelen er å prepair deg på hva du kan forvente når markedsføring kampanjen gjennom Google Adwords. Du må begynne sakte og være forsiktig med budsjettet også. Det er en god idé å finne produkter som vil lære deg Adwords spillet før du dykke i hodet først.


Pktree all rights reserved, if not specified, are original, reproduced need to indicate the source.