Installere en Bilstereo Preamp

Admin 0 Views 0 comments
Advertisement

Det grunnleggende

En preamp brukes til å forbedre lydkvaliteten og kraften i din bilstereo. Det kan øke spenningen til systemet ditt, legge utjevning og forbedre andre områder av ytelse, avhengig av hvilken du velger og hvordan du setter opp systemet. Generelt blir forforsterker installert med forsterkeren for å øke nivået av utgangssignalet fra hele systemet. Det er der du vil koble til elektronikken i systemet, så det er også som en bryter port.

Installasjon

Installasjonen av en preamp innebærer grunnleggende forbindelser til preamp og effektforsterker, som leverer strømstrømmen for stereo. Din preamp vil ha instruksjoner og koblingsskjemaer som viser hvordan disse sammenhengene bør gjøres. Hver preamp er annerledes. Noen få kraft, andre er passive og får ingen strøm. Enda mer vil ha tilkoblinger fra andre komponenter som må være installert i tillegg. Hver av dem vil ha en annen installasjonstype.

Plassering i systemet

Slik setter du opp preamp for installasjon det første trinnet er å finne et sted for den i bilen. Vanligvis er dette nær amp, men hvis forsterkeren går veldig varmt kan det være lurt å sette den et par meters avstand. Den preamp kan monteres i bagasjerommet så lenge du kan finne ledningsnett for hver komponent som preamp vil være vert. De fleste elektronikkbutikker selger ledningsnett for forforsterkere og forsterkere som er 20 fot lang, så dette bør ikke være en bekymring.


Pktree all rights reserved, if not specified, are original, reproduced need to indicate the source.