Jak usunąć wpis autouzupełniania na telefonie iPhone

Admin 0 Views 0 comments
Advertisement

Jak usunąć wpis autouzupełniania na telefonie iPhone


Funkcja autouzupełniania w urządzeniu Apple iPhone zapamiętuje Twoją poprzednio wpisaną nazwę użytkownika i hasło w witrynach, które często odwiedzasz i automatycznie zamieszcza informacje logowania po wyświetleniu strony logowania. Chociaż ta funkcja jest wygodna, jeśli używasz tylko jednej nazwy logowania do określonej witryny, może to być kłopotem, jeśli masz kilka adresów e-mail lub nazw użytkowników witryny. Wyłącz funkcję autouzupełniania na telefonie iPhone lub usuń istniejące zapisane nazwy użytkownika z narzędzia autouzupełniania, aby zresetować konfigurację obiektu, zgodnie z informacjami firmy Apple.

Instrukcje

  • 1

Kliknij "Ustawienia" na ekranie iPhone'a.

2

Kliknij "Safari" i stuknij ikonę "Autouzupełnianie".

3

Przesuń palec w stronę karty "Hasła i Hasła", aby wyłączyć autouzupełnianie nazw użytkowników i haseł przechowywanych w narzędziu. Kliknij "Wyczyść wszystko", aby usunąć wszystkie zapisane informacje.


Pktree all rights reserved, if not specified, are original, reproduced need to indicate the source.