Kan Underholdsbidrag betalinger Garnished?

Admin 0 Views 0 comments
Advertisement

Hvis du ikke klarer å gjøre en gjeld betaling i tide, og kreditor kan ikke overtale deg til å få kontoen din nåværende ved å kontakte deg via telefon og e-post, kan kreditor ta mer aggressive tiltak for å samle inn ubetalt gjeld. I de fleste stater, kan kreditorene pynte inntektene, noe som betyr at arbeidsgiver må holde tilbake en del av din lønn til å søke mot din gjeld. Avhengig av statens lover, kan kreditor også pynte noen underholdsbidrag betalinger du mottar.

juridisk Authorization

I de fleste tilfeller, unntatt når gjelden innebærer ubetalt studielån, barnebidrag eller skatter, en kreditor kan ikke pynte din underholdsbidrag betalinger uten rettslig fullmakt. Kreditor må først sende inn en sivil sak mot deg for gjeld og får en dom pris fra retten. En dom gjør deg juridisk ansvarlig for gjelden, og tillater kreditor å søke dekning gjennom ufrivillig midler. Etter å ha mottatt en dom award, kan kreditor søke om en stevning i garnishment, som kan tillate at kreditor for å pynte din underholdsbidrag betalinger.

statlige Unntak

Både føderale og statlige loven gir unntak som begrenser en kreditor evne til å utføre en garnishment rekkefølge. Føderale lover gir ikke dispensasjon for underholdsbidrag betalinger; Men betyr det at stater til å gi dispensasjoner minst like brede som de som er tilgjengelige i henhold til føderal lov. Noen stater spesifikt gi garnishment unntak for en del av din underholdsbidrag betalinger. For eksempel, Kentucky og Oregon unnta mengden av underholdsbidrag betalinger som er nødvendige for støtten, som bestemmes av retten. Andre stater, inkludert Ohio og Alabama, ikke spesifikt forby underholdsbidrag garnishment.

Bank garnishment

Selv om noen stater gi unntak for underholdsbidrag inntekt, kan din underholdsbidrag betalinger ikke beskyttet hvis du setter inn midler til bankkontoen din. De fleste stater tillater dom kreditorer for å bestille garnishment av din bank-konto midler til å betale mot din gjeld. Unntak på bank-kontoen midler varierer fra staten; for eksempel, fritar Ohio $ 400 på kontoen, mens Pennsylvania tillater dom kreditorer å fullstendig tømme kontoen din.

betraktninger

Tiltak for å unngå en dom er avgjørende for å beskytte din underholdsbidrag betalinger og andre inntektskilder fra garnishment. Ringe kreditor og foreslå en nedbetalingsløsning viser du er forpliktet til å betale tilbake gjelden din og kan gjøre muligheten for et søksmål mindre attraktiv for kreditor. Hvis du ikke kan foreta betalinger og har andre kriminelle gjeld, kan konkurs også hjelpe deg å unngå dom og garnishment.


Pktree all rights reserved, if not specified, are original, reproduced need to indicate the source.