Krav for barn som reiser til Bahamas

Admin 1 Views 0 comments
Advertisement

Bahamas har alltid vært et attraktivt reisemål, ikke bare på grunn av sine vakre strender og tempererte klima, men på grunn av sin nærhet til USA. Amerikanske borgere som planlegger korte besøk til Bahamas krever noe mer enn et pass, tilstrekkelige midler og bevis på bosted, for eksempel hotellopphold, for å kunne nyte gleden av denne gruppen av øyene i Karibien. De som planlegger å ta sine barn sammen bør være klar over et par ting som generelt gjelder for alle barn som reiser til havs.

Fakta om barnas reise til Bahamas

Reis til Bahamas for korte opphold er ikke veldig komplisert. Generelt er visum ikke kreves av Bahamian regjeringen for de som bor mindre enn tre uker, uavhengig av deres hjemland. Amerikanske, canadiske og britiske borgere spesielt er pålagt å ha seks måneder igjen på passet sitt for å kunne reise til Bahamas for korte opphold. For barn under seksten år som reiser med foreldre eller foresatte, de eneste kravene som stilles er til situasjoner der bare en av foreldrene er medfølgende barn, i så fall et brev av samtykke fra den fraværende forelder eller, i tilfelle av skilt eller skilte foreldre, et offisielt dokument som for eksempel en rettskjennelse er nødvendig. For mødre som har endret navn, vil et offisielt dokument som viser navneendringen eller et hevet segl fødselsattest med morens pikenavn og en offentlig godkjent legitimasjon med det navnet kreves før innreise er tillatt.

Grunner for identifikasjon Krav til foreldre

De fleste krav til legitimasjon for foreldre som reiser hvor som helst i verden, blant annet Bahamas, er basert på sunn fornuft og er generelt snille i naturen. Enhver regjering ønsker å vite hvem som er på reise i landet, hva formålet med besøket er, og hvem som er ansvarlig for eventuelle mindreårige som er med på turen. Dette er standard bekymringer spesielt som de forholder seg til mindreårige barn på grunn av ansvar i vertslandet. En annen uheldig aspekt av dette problemet er økt forekomst av barnebortføringer som har blitt et verdensomspennende problem. Likevel ekstra forholdsregler skritt for å identifisere alle i et besøker parti, spesielt barn, bør sees som rimelige anmodninger for å sikre deres sikkerhet og sikkerheten til vertslandet.

Andre fakta å vurdere om barn som reiser til Bahamas

I tilfeller der barn under en alder av seksten skal besøke Bahamas uten foreldre eller foresatte, er det spesifikke identifikasjons og reise dokumentasjonskrav å forholde seg til. I det minste, vil en sertifisert og signert brev av samtykke til å reise alene være nødvendig. En hevet-forsegling fødselsattest og andre former for offentlig godkjent legitimasjon skal også utføres av den mindreårige. Det vil bli anbefalt at de lover som gjelder for identifikasjon krav for re-entry til opprinnelseslandet være grundig undersøkt og forstått før et barn under seksten år reiser til et annet land. For de barn over en alder av seksten som skal reise uten foreldre eller foresatte, bør identifikasjonsbehov vurderes som om de var voksne som reiser utenlands, noe som ville bety et bevis på statsborgerskap og en kontrollerbar offentlig godkjent legitimasjon.

Advarsler om Reise med barn til Bahamas

Bahamas er unikt vakker og har mange fantastiske ting å oppleve, men de er ikke unike i at fordi de er i hovedsak avhengig av turisme for sin nasjonalinntekt, de vanligste fallgruvene som kan påvirke utenlandske besøkende til noe land kan forekomme i Bahamas. Enhver person som ikke er kjent med et sted eller et bestemt miljø bør forske på tilgjengelig informasjon om hoteller, turistattraksjoner og lokale næringslivet for å bedre forstå hvor det kan være områder av interesse i forhold til personlig sikkerhet, kriminalitet statistikk og valutakurser. Finne ut på forhånd hvilke busser eller taxi selskaper har bedre kundevurderinger er en god idé, samt hvilke hoteller ligger i områder som er lavere i kriminalitet karakterer og tilbyr den beste tilgangen til attraksjoner som er egnet for familier. Det vil også være lurt å lære så mye som mulig om hvilke områder av interesse er tilgjengelig ved å gå, slik at familier kan nyte synet sammen uten å stole på rutetider eller leie av kjøretøy.

Den positive siden av å reise med barn til Bahamas

Bahamas har mye å tilby sine besøkende, som for eksempel strender, dykketurer, Atlantis akvarium, sightseeingturer og shoppingsteder som kan gjøre for en veldig hyggelig opphold. Den ansvarlig forelder eller verge for barn som reiser til Bahamas, eller hvilket som helst land for den saks skyld, bør ta hvert skritt for å sikre trygghet og trivsel for sine barn, inkludert nødvendig dokumentasjon, riktig helse og ernæring planer, og deres generelle beskyttelse og oppbevaring. Tar disse trinnene vil gjøre for en veldig hyggelig og minneverdig besøk til Bahamas, inkludert en trygg og lykkelig retur.


Pktree all rights reserved, if not specified, are original, reproduced need to indicate the source.