Lover og Straff for tidlig tilbaketrekking av et 401K-konto

Admin 1 Views 0 comments
Advertisement

Hvis du gjør en tidlig tilbaketrekking fra 401K, vil du møte straffer og skatt fra skattemyndighetene. Det er mange ting du bør vurdere før uttak av penger fra 401K. Tross alt, er dette penger avsatt til pensjonisttilværelsen, og er ikke ment å bli brukt til noe annet.

Straff

Det er en 10 prosent straff for å trekke penger ut av 401K tidlig. Denne må betales til skattemyndighetene både når den er trukket tilbake på på årlige avgifter.

Avgift

Skattemyndighetene vil telle noen tidlig tilbaketrekking som inntekt. Denne inntekten inkluderer ikke eventuelle skattetrekk. Hvis du ikke har hatt nok skatt trukket fra lønnen din, eller hvor mye du tilbaketrekking er betydelig, kan du ende opp med å betale en stor skatt regningen når du filen for året.

Earl Tilbaketrekking Definisjon

En tidlig tilbaketrekking er når du trekker penger ut av 401K konto før du har slått 59 og 1/2 år gammel.

unntak

Det er noen generelle unntak fra de straffer for tidlig uttak av penger fra 401K-konto: Hvis du mottok penger fordi du er helt eller permanent deaktivert eller om det ble betalt etter dødsfallet av 401K deltaker. Se IRS nettstedet for noen andre mer spesifikke unntak (se Ressurser).

skjemaer

Hvis 1099R skjemaet sendt til deg fra 401K plan administrator har en "2", "3" eller "4" i boks sju som fordelingen kode, du trenger ikke å fylle ut skjemaet 5329. Det betyr at det er en unntak. Hvis det er et unntak, men boksen er merket med en "1", fylle ut dette skjemaet for å unngå straff og avgifter.


Pktree all rights reserved, if not specified, are original, reproduced need to indicate the source.