Sammenligning av versjoner Microsoft SQL Server

Admin 0 Views 0 comments
Advertisement

Microsoft SQL Server 2008 har syv forskjellige utgaver, hvert rettet mot ulike brukergrupper. Bestemme hvilken utgave som er best for deg avhenger av funksjonene du trenger, og budsjettet for å få dem. Det er to gratis utgaver, tre "spesialiserte" utgaver og to standardutgaver.

gratis Editions

De to gratis utgaver av SQL Server 2008 er Compact Edition og Express Edition. Den kompakte utgaven er beregnet for én enkelt server distribusjoner og har begrenset rapportering evner. Den Express utgaven er lisensiert for en CPU per server og har begrenset alternativer for distribusjon. Begge er i stand til å støtte databaser opptil fire GB i størrelse.

spesialiserte Editions

De tre spesialiserte utgavene er Developer, Web og Workgroup. Utvikleren versjon er en redusert pris utgave med full funksjonalitet som er lisensiert til en datamaskin og en utvikler for utvikling bruk. Det er ikke lisensiert for bruk i produksjon. Web-utgaven er utformet for å støtte nettrelaterte tjenester som websider. Det er ikke lisensiert for programmer som ikke ligger på en offentlig tilgjengelig nettside. Arbeidsgruppe alternativet er ideelt for distribuerte kontorer som trenger lokale kopier av data som kan synkroniseres på en tidsplan.

kjerne~~POS=TRUNC Editions

Core utgaver er SQL Server Enterprise og Standard. SQL Server Enterprise er utformet for å støtte bedriftsnivå applikasjoner som trenger høy pålitelighet og redundans og støtte business intelligence. Standardversjonen er rettet mot små og store bedrifter.

Egenskaper

Alle databasetyper støttes på begge x32 og x64 bit operativsystemer, har minst en begrenset database speiling evne for redundans, tilby sporing av endringer, migreringsverktøy, policy-basert administrasjon og støtte for de samme datatyper. Full replikering er støttet i Enterprise-utgaven, med begrensede replikering funksjoner i alle andre versjoner. Muligheten til å sende e-post er ikke tilgjengelig i Express, heller ikke er SQL Server agent for jobben planlegging. Integrasjon tjenester for import og manipulere data har begrenset støtte i standardutgaven og full tilgang i Enterprise-utgaven. For en full sammenligning av alle tilgjengelige funksjoner i de syv utgaver, se Resources.


Pktree all rights reserved, if not specified, are original, reproduced need to indicate the source.