Slik bruker du en Vintage platespiller med en digital mottaker

Admin 0 Views 0 comments
Advertisement

De fleste av dagens digitale stereo mottakere er ikke designet for å være platespiller-vennlig. Selv om de mangler innganger og brytere merket "phono", kan moderne digitale mottakere fortsatt brukes med vintage platespillere, vanligvis med tillegg av en phono forforsterker.

Bruksanvisning

Sjekk phono kassetten på platespilleren for å sikre at pennen er intakt og utgangskabler er alle koblet til terminalene på kassetten hodet. Juster pennen vekt og anti-skate innstillingen til ca 1,5 gram.

Sett de to kabelpluggene fra platespilleren inn i den digitale mottakerinngangsterminaler merket "AUX". Hvis mottakeren ikke har disse terminalene som er tilgjengelige, kan du bruke en hvilken som helst annen ledig to innganger, for eksempel "TAPE" eller "TV". Slå receiveren innspill til den innstillingen som passer terminalene der du plugget i dreieskiven.

Slå på strømmen til platespilleren og mottaker og prøve å spille en rekord. Hvis volumet og lydkvaliteten er god, er du klar. Men hvis det er svært lite volum kommer ut av høyttalerne, mottakeren ikke har en "phono forforsterker 'som er vanligvis tilfelle. Hvis ingen lyd kommer fra høyttalerne, er problemet mest sannsynlig en defekt phono patron.

Kjøp en erstatning phono patron hvis du får absolutt ingen lyd ut av systemet når du prøver å spille av en rekord. Mest rabatt elektroniske butikker har et lite utvalg av phono-patroner. For et godt utvalg av patroner, vil du sannsynligvis nødt til å handle internett kilder.

Shop for en "phono preamp" hvis postene spiller på svært lavt volum. Phono preamps er tilgjengelig på noen musikk og platebutikker, noen elektronikk forhandlere og på Internett-leverandøren nettsteder. Du kan ikke være fornøyd med en lavere priset enhet, så kjøpe minst en middels priset enhet.

Installer forforsterkeren, som kan være en liten boks på størrelse med en pakke sigaretter, eller en full størrelse komponent. Plugg turntable utgangskablene til inngangs beholdere på phono preamp. Plugg utgangskablene fra preamp inn i 'AUX' inngangs beholdere eller andre tilgjengelige innganger på den digitale mottakeren og stille receiveren til at innspill.

Starte opp platespilleren, forforsterker og digital mottaker og spille en rekord. Du skal nå ha gode lydene fra vintage platespilleren.


Pktree all rights reserved, if not specified, are original, reproduced need to indicate the source.