Slik får du tilgang fordamperen i et GE kjøleskap med bunnen fryser

Admin 4 Views 0 comments
Advertisement

General Electric produserer flere frys-på-bunn, eller bunnmonterte, fryser, kjøleskap modeller for privatkunder. Fordamperen fan i fryseren i kjøleskapet sirkulerer kald luft gjennom innsiden av apparatet. Hvis fryseren eller ferskvare avdelinger i et GE kjøleskap med bunnen fryser ikke er riktig kjøling, kan ventilatoren være frosset eller defekt. Tilgang til fordamperen fan for feilsøking, reparasjon eller erstatning krever delvis demontering av frysedelen.

Du trenger

Cooler

Is

Skrujern

Bruksanvisning

Trekk kjøleskapet ut av stikkontakten for å unngå alvorlig skade eller død.

Ta all maten ut av fryseren. Legg maten i en is-fylt kulere å hindre at det tiner mens du arbeider på kjøleskapet.

Fjern hyller og skuffer for å få tilgang til bakre fryser panel; Disse komponentene er festet med skruer i noen modeller. Ta ut skruene som fester ismaskin til øvre venstre vegg av fryseboksen, eventuelt til GE kjøleskap modell. Fjern ismaskin og plassere den på en polstret overflate.

Fjern skruene som fester det bakre fryser panel. Trekk panelet ut gjennom fronten av fryseren for å avsløre fordamper komponentene. Finn fordamperen fan rett bak den fjernede panel i sentrum av frysedelen.

Koble ledningene fra ventilatoren og ta ut de to skruene for å fjerne komponenten, om ønskelig.

Hint

Reversere prosessen for å montere frysedelen. Husk å plugge kjøleskap i etter å ha fullført reparasjoner.

Uautorisert feilsøking eller reparasjoner kan føre til at garantien på din GE kjøleskap. Rådfør vilkårene i garantien eller ta kontakt med GE service og support for mer informasjon.


Pktree all rights reserved, if not specified, are original, reproduced need to indicate the source.