Slik fjerner ECM Fra en 1994 Toyota Camry

Admin 0 Views 0 comments
Advertisement

1994 Camry motorens kontrollmodul (ECM) er plassert under dashbordet og er plassert i en av to mulige steder. Det første stedet er under førersiden, helt til høyre, sitter på humped del av gulvet. Den andre sted ligger bak hanskerommet. Årets modell bruker datamaskinen til nøyaktig kontroll drivstoff sprøytebrukere.

Du trenger

3/8-tommers hylsesett

skrutrekker sett

Bruksanvisning

Fjern den nedre dashbordet lyd paneler, og finn datamaskinen. Hvis det er på førersiden, fjernes monteringsbrakettbolter med en 3/8-tommers stikkontakt som fester braketten til gulvet. Skyv maskinen tilbake og koble kontaktene. Fjern festeboltene som fester datamaskinen til braketten, og angir at datamaskinen til side. Denne plasseringen er langt mindre vanlig enn bak hanskerommet.

Åpne hanskerommet, og bruk av en skrutrekker for å fjerne skruene som holder hanskerommet duken til rammen. Fjern de nedre hengselelementer bolter med en 3/8-tommers stikkontakt. Hengsel-boltene feste hanskerommet lokket til rammen. Sett disse komponentene til side.

Bruk pipenøkkel for å fjerne datamaskinen braketten til gulv. Skyv maskinen tilbake og koble ledningene kontakter. Fullstendig fjerne maskinen fra under dashbordet, og bruke en pipenøkkel for å fjerne de to festebolter som holder datamaskinen til rammen.

Installer den nye datamaskinen på monteringsrammen. I begge steder, er maskinen montert på rammen, løst lagt inn i det bestemte stedet, og ledningsnettet kontaktene er smekket på plass. Monteringsboltene er festet på plass med en pipenøkkel.

Monter hanskerommet i motsatt rekkefølge av demontering, ved å feste døren på plass og installere de nedre festebolter. Tettsittende dem sikkert, men gjør ingen overstram og gjengene ødelegges, ved hjelp av en pipenøkkel. Installere foringen og stramme skruene. Sett på det nedre dekselet.


Pktree all rights reserved, if not specified, are original, reproduced need to indicate the source.