Slik fjerner preamp Fra Ovation Guitars

Admin 0 Views 0 comments
Advertisement

Fjerne preamp fra Ovation gitarer for utskifting eller oppgradering kan gjøres med vanlig håndverktøy og minimal erfaring. OP-24 + forforsterker utrustet på mange Ovation modeller har en separat batteri, gitar kabelkontakt og pickup, som må fjernes i tillegg til forforsterkeren. Andre Ovation preampmodellene med integrerte batterirommene fjernes på nøyaktig samme måte som beskrevet, med unntak av de ytterligere trinn til batterirommet.

Du trenger

Tang

Bruksanvisning

Fjern strengene fra gitaren ved å dreie innstillingstastene mot klokken, pakker dem fra tuning nøkkelen post og trekke dem gjennom hullene i broen.

Fjern plast sadel fra broen ved å trekke rett opp med en tang. Når setet er fjernet, vil den pickup være synlig. Pickupen er et tynt metallbånd med en ledning festet, som er satt inn i det indre av apparatet gjennom et lite hull. Pickupen er ikke limt eller på annen måte forankret til broen og holdes på plass ved hjelp av den nevnte sadel.

Plasser en hånd inne i gitarens lyd hull og finn pickup ledningen under broen. Å gripe og skyve tråden oppover vil gjøre det mulig at pickupen kan dukke opp fra broen for å fjerne senere.

Fjern gitaren ledningen kontakten festemutteren på undersiden av gitaren ved å dreie mutteren mot urviseren med en tang til den er helt fjernet fra jekken.

Fjerne batteriet fra dets rommet ved å trykke den ytre låsen. Batteriet vil komme ut av sitt sete og trekk ut enkelt.

Plassere en hånd på innsiden av lyden hullet og lokalisere plastklemmene på hver side av forforsterker-enhet. Deprimerende klipp vil gjøre det mulig preamp å bli presset opp og ut gjennom toppen av gitaren.

Plassere en hånd på innsiden av lyden hullet og lokalisere de to plastklemmene på hver side av batterirommet. Deprimerende dem vil gi rom for å bli presset opp og ut av gitaren.

Med en hånd i den lydhull, finner materledningen under broen, spor det til forforsterkeren og trekke fra sokkelen. Mater kan nå fjernes fra broen, sammen med den tilknyttede ledning pickup.

Skyv batterirommet og pre-amp ut gjennom toppen av gitaren med en hånd i den lyd hullet og løsne de to batteri ledningene fra forforsterkeren ved å trekke dem fra soklene. Batterirommet er nå fjernet fra gitaren, og trekke ut preamp vil ta ledningen jack og festet kabelen sammen med det.

Hint

Hvis det å ha problemer med å finne innvendige ledninger og festeklips, sette inn en liten inspeksjon speil med et teleskophåndtak til lyden hull for å hjelpe til synlig å identifisere disse delene. Disse speilene er tilgjengelig på hardware, bilbransjen og elektroniske forsyne butikkene.

Ved å la plast bro sadel, gripe forsiktig med en tang for å unngå brudd. En ødelagt sal vil kreve erstatning.

Hvis formålet med å fjerne preamp er å installere en annen merkevare, er det best å ha en profesjonell utføre installeringen. Ovation preamps er proprietær og gitaren vil kreve modifikasjon for en riktig passform. Modifisering krever kutte i gitar og alvorlig skade kan oppstå hvis det gjøres feil.


Pktree all rights reserved, if not specified, are original, reproduced need to indicate the source.