Slik fjerner væskesøl fra Fabric Vehicle Møbeltapetsering

Admin 0 Views 0 comments
Advertisement

De fleste mennesker liker å ha en drink i bilen, spesielt barn. Og det virker som nesten hver gang drikken blir sølt, soaks det inn i stoffet interiøret forårsaker en gigantisk flekken. Flytende flekker er de mer vanskelige flekker å fjerne fra stoff innvendig fordi de tar lang tid å tørke. Med litt tålmodighet kan du fjerne flekker, imidlertid, og bilen vil bli god som ny.

Du trenger

Tannbørste

møbeltrekk renere

Tørkepapir

Rent hvitt håndkle

Fan eller hårtørker (valgfritt)

Bruksanvisning

Blot flekken med papirhåndklær til å forberede flekken for rengjøring. Fortsett blotting til du har fjernet så mye og væsken som du kan med papirhåndklær. For rengjøring trenger du en bil møbeltrekk renere. Du kan finne mange forskjellige alternativer til din lokale auto deler butikken. Spray møbeltrekk renere på flekken og la den suge inn i stoffet i ca 10 minutter.

Ta en gammel tannbørste og skrubb farget med det. Kratt i en sirkulær bevegelse fra utsiden av flekken mot innsiden av flekken. Skrubbing fra innsiden og ut kan føre til at flekken blir større. Bruk middels trykk når skrubbe. Du ønsker å fjerne flekken uten å skade stoffet. Skrubb over hele flekken gang og deretter blot med en ren hvit klut. Håndkleet bør plukke opp renere og væsken fra flekken.

Fortsett blotting flekken til du ikke lenger kan plukke opp noen form for væske. Spray flekken på nytt og skrubbe den med tannbørsten en gang til. Bruk et rent håndkle igjen for å plukke opp støvsugeren og flekken. Hold blotting til håndkle kommer opp ren.

La området lufttørke eller bruk en kul fan eller hårføner for å tørke området. Det kan ta noen timer for området tørke helt.


Pktree all rights reserved, if not specified, are original, reproduced need to indicate the source.