Slik importerer og Update Inventory i Quickbooks

Admin 0 Views 0 comments
Advertisement

Små bedrifter som har mye av gjenstander for salg kan være litt nølende til å bruke et Quickbooks program for å hjelpe med sine regnskap for frykt for å måtte gå inn hvert element individuelt i elementlisten. Så lenge de har Microsoft Excel-programmet på sine datamaskiner imidlertid sette elementer i Quickbooks er like enkelt som å klippe og lime. Holde inventar oppdatert er litt mer arbeid, men det er en enkel sak å vite hvor du skal finne den rette rapporten og hvordan du kan endre tallene i rapporten.

Bruksanvisning

Aktiver lagerfunksjonen i Quickbooks selskap filer. Dersom det under "Easy Step Intervju," du ikke angi at din bedrift har en opptelling, må du aktivere denne funksjonen. Klikk på "Edit" knappen øverst i menylinjen, og bla ned til "Innstillinger" -kategorien. Se etter fanen "Elementer og lager" og klikk på den. Åpne kategorien "Selskapet Preferences" med et klikk og sjekk den øverste boksen merket "Varelager og innkjøpsordrer er aktive." Klikk "OK" og Quickbooks vil lukke de åpne vinduene for å gjøre denne endringen til skrivebordet sitt.

Klikk på "Excel" -knappen i nedre midten av skjermen og en liten meny åpnes med to valg for import av lagervarer. Den første er "lim fra Excel", og den andre er "Importer elementer." Du vil bruke den første om Excel-filen er på samme datamaskin som Quickbooks fil. Du ville bruke andre hvis du har til å importere Excel-fil fra en flash-stasjon eller CD-ROM. Klikk på "Lim inn fra Excel" -knappen, og et vindu åpnes ..

Opprette eller endre gjeldende Excel-fil med elementer på den. Den lime er den enkle delen, men kolonnene må samsvare med formen i Quickbooks-mal. Det bør være 12 kolonner der informasjonen er skrevet inn, og de bør være merket fra venstre til høyre. Det er "Name", "Underelement", "Cost", "salgspris", "varekostnad Account", "foretrukket leverandør", "Inntekter Account", "Asset Account", "bestillingspunkt," "Total verdi ", 'Produsentens varenummer' og til slutt 'på hånden.'

Fyll ut hvert felt i Excel-fil for hvert element. Den "Underelement", "foretrukket leverandør", "Total verdi" og "Produsenter Part Number" kan utelates på dette tidspunktet å fremskynde prosessen.

Velg riktig "List" i øvre, venstre hjørne, og velg "Lager deler." Holde venstre museknapp, markere alle elementer fra topp til bunn og fra venstre til høyre og hold "Ctrl" og "C" for å kopiere denne teksten. Ikke markere titlene på toppen av Excel siden. Klikk i den første boksen av "Add / Edit Multiple List Entries" skjerm i Quickbooks og hold "Ctrl" og "V" for å lime inn elementene i regnearket.

Gjøre rettelser til lagervare listen. Enhver konto eller element som vises i rødt må legges inn manuelt eller matchet til en annen konto som allerede er i Quickbooks midlertidig. For eksempel, hvis kontoen du ønsker å bruke for inntektsregnskapet ikke har blitt opprettet i Quickbooks, må du gjøre det for å redde alle disse elementene. Hvis flertallet av elementene limt er røde, slette informasjonen i disse kolonnene og angi denne informasjonen individuelt senere. Klikk på "Lagre endringer" -knappen i nedre, høyre hjørne av skjermen, og du er ferdig med oppgaven.

Klikk på ikonet merket "Juster Antall On Hand" for å endre lager mengder etter en fysisk telling har bekreftet de faktiske mengde inventar. Et regneark vindu med hver lagervare på det vil åpne. Hvis nummeret i "Current Mengde" kolonnen ikke samsvarer med den faktiske teller, angir det faktiske beløpet i "New Mengde" kolonnen. Quickbooks vil beregne forskjellen og verdien av tap eller gevinst. Skriv inn ordet "inventar justering" i boksen merket "Justering konto" og Quickbooks vil tildele tap eller gevinst til denne kontoen i balansen.

Hint

Vær oppmerksom på at noen eldre versjoner av Quickbooks kan kreve nedlasting av Quickbooks Importer Excel og CSV verktøykasse, som er tilgjengelig på Intuit støtte nettsted side.


Pktree all rights reserved, if not specified, are original, reproduced need to indicate the source.