Slik installerer sponplategulv

Admin 0 Views 0 comments
Advertisement

Slik installerer sponplategulv. Sponplate er laget selvfølgelig sagflis og harpiks. Det er ofte brukt av utviklere som en sub-gulvmaterialet. Det er billigere enn andre materialer. Det er også referert til som partikkel-bord. Denne type underetasjen er ideelt for alle typer gulv, inkludert fliser, skifer, teppe og vinyl. Du kan kjøpe sponplater som er behandlet for termitter og sopp. Denne typen er perfekt hvis hjemmet er i et fuktig sted.

Du trenger

sponplater

Hammer

elektrisk sag

Nails

Målebånd

Sikkerhetsbriller

Bruksanvisning

Bestem hva slags sponplater du trenger. Tungene er fargekodet. Yellow Tongue og Red Tongue er både allsidig interiør gulv beregnet for montert gulv eller plattform konstruksjon. Yellow Tongue er 19 mm tykk og rød tunge er 22 mm tykk. Blue Tongue er tykkere, ved 25 mm og er laget for bygninger med større gulv belastninger.

Mål området av rommet du skal jobbe på. Den typiske størrelse av et ark av sponplate gulv er 3600 mm lang og 600 mm eller 900 mm bred. Del totale arealet av størrelsen på styret, for å finne ut hvor mange ark du trenger.

Legg ut sponplater. Kantene på panelene er utstyrt med fargekodede tunger laget av PVC. Dette sikrer arkene vil passe sammen lett og tett.

Monter sponplater sammen og spikre dem ned. Bruk 2 tommers ribbet spiker til å feste gulv til bjelkene.

Legg ned så mange brikker som mulig, som dekker det meste av gulvet. Spiker dem på plass.

Måle den gjenværende sponplate gulv for å passe inn i hjørnene og kantene av gulvet. Bruke sag, klippe dem til riktig størrelse og spiker på plass.


Pktree all rights reserved, if not specified, are original, reproduced need to indicate the source.