Slik kjører Audio Amp Ledninger i en Nissan Titan

Admin 0 Views 0 comments
Advertisement

En av de viktigste elementene i å installere en ettermarkedet forsterker i bilen kjører nødvendige ledninger. Mens alle biler er forskjellige, kravene til kabling en ettermarkedet forsterker i bilen er de samme, uavhengig av merke eller modell av kjøretøyet. Amp vil kreve en kraft og jordledning, signal og slå på bly ledninger og ledninger til høyttalerne du vil bli slått.

Du trenger

Forsterker ledningsnett kit

Avbitertang og strippere

Skiftenøkkel

Speaker ledningsnett

Makt og Ground Wiring

Åpne panseret på Nissan Titan. Undersøk førersiden brannveggen for en liten gummipakning som omgir en bunt av ledninger. Nøye lage en spalte i kanten av pakningen og presse enden av den røde ledningen fra forsterkeren ledningene kit inn i åpningen.

Åpne førersiden dør av lastebilen. Slå opp under dashbordet, i nærheten av rattstammen, og du vil se slutten på den røde strømledningen. Trekk ledningen gjennom før du har om seks til åtte fot av wire. Trekk tilbake teppet fra innsiden av brannmuren, og lirke opp skrapemerker panel på førersiden med et panel verktøy og brette teppet tilbake. Route den røde strømledningen under teppet til stedet der du vil montere amp. Det finnes ingen "riktig" sted for forsterkeren, men under forsetet eller bak førersetet fungerer vanligvis godt.

Fjern 1/2 tomme av isolasjonen fra enden av tråden med wire strippere. Løsne på 12 volt positiv terminal på forsterkeren og skyver enden av ledningen i. Stram for å holde den sikkert.

Før den andre enden av ledningen til batteriet. Kutt av overskytende ledning og fjerner 1/2-tomme av isolasjonen fra enden av ledningen. Plasser ledningsklemmen fra settet på enden av ledningen i henhold til instruksjonene i amp kit - oppmerksom på at det finnes forskjellige typer av trådklemmene i de forskjellige merker av forsterkersett. Plasser klemmen på den positive polen på batteriet - igjen, ifølge instruksjonene som er spesifikke for din kit.

Fjern 1/2 tomme av isolasjonen fra enden av svart jordledningen med et sett av wire strippere. Trekk tilbake teppet fra under setet for å avdekke sete klembolter. Fjerne en av boltene med en skiftenøkkel. Skyv bolten gjennom ringen terminalen på enden av den første kabelen, og skifte ut bolten. Trekk til med en skiftenøkkel.

Løsne første (negativ) klemme på forsterkeren og skyver den andre ende av jordingskabelen inn i terminalen. Stram til å holde den på plass.

Signal- og høyttalerledningene

Fjern markedet radio du installert i Nissan Titan. Du må koble forsterkeren til en radio med preamp utganger og en turn-on bly. Du vil spare tid hvis du installerer amp samtidig som den nye radioen. Plugg RCA signalkabler som følger med forsterkeren ledningene kit inn i Preamp utgang på mottakeren. Snakke med mottakeren håndboken for informasjon om plassering og merking av utganger på mottakeren, siden dette vil variere fra mottaker til mottaker.

Route ledningene ned bak mottakeren før de når teppet. Mye som du gjorde på førersiden, lirke opp skrapemerker panel og brett tilbake teppet på passasjersiden og legg ledningene under teppet og legg dem til forsterkeren. Plugg RCA kablene inn i forsterkerens forforsterker innganger, og koble turn-on ledningen til "rem" terminal.

Koble høyttalerkablene til høyttalerutganger på forsterkeren og legg dem under teppet til høyttalerne du vil bli slått. Erstatte teppet og skrapemerker panel.


Pktree all rights reserved, if not specified, are original, reproduced need to indicate the source.