Slik kjører du en kloakkledning

Admin 3 Views 0 comments
Advertisement

I de fleste områder av USA, om ikke alle, et hus kan ikke lovlig kjøre en kloakk linje. En kloakk linje må kjøres av en autorisert rørlegger, og tillatelser og en sluttkontroll er også nødvendig. Hvis du planlegger å ha en kloakkledning kjøre for huset ditt, sjekk reglene for ditt område og for å sikre de nødvendige tillatelser.

Du trenger

Licensed rørlegger

kloakkrør

rørdeler

Clean-outs

Traktorgravere

Slik kjører du en kloakkledning

1-CALL. De fleste stater har det som kalles "en-CALL" eller "ringe før du graver." Din rørlegger vil ringe før graving er gjort i din hage. Tjenestemenn vil da komme hjem til deg og merke alle T-banelinjer, som gass og elektrisk.

Tillate. Din rørlegger vil gå til byen og fortelle dommerne at en kloakkledning kommer til å bli kjørt på huset ditt. Byen vil da utstede en tillatelse som tillater ham å gå videre med arbeidet. Etter at arbeidet er gjort, vil rørleggeren tilbake med tillatelsen og be om en inspeksjon. Det er også et gebyr, som varierer fra by til by, for denne tillatelsen.

Kloakk fra springen. Hvis din rørlegger vet ikke hvor din kloakk kranen er plassert, kan kommunalt ansatte komme hjem til deg og markere sin plassering for deg. (Dette gjøres vanligvis ved å plassere en-Call.)

Grave. Rørleggeren trenger en traktor å gjøre gravingen. Først vil han grave der kloakk linjen kommer ut fra huset. Hvis en ny kloakkledning blir installert, så han vil grave så dypt som kloakk springen. Installer en ren ut rett utenfor huset. Den rene-out er en forbindelse av rør som strekker seg fra kloakk linjen og bare synlig over bakken med et lokk på toppen som kan fjernes ved behov. Den rene-out gir enkel tilgang til å kjøre en kabel gjennom kloakk linje til Døves det hvis det er noen gang nødvendig. Så din rørlegger vil grave en grøft mot kloakk springen. Du må også installere en ren ut ca hver 60 fot eller hva avstand storbykoden krever.

Lå kloakk linje. Residential kloakknettet er vanligvis 4-tommers rør. Ved legging av kloakk linje, det må være en 1/4-tommers fall per fot. Skitten må pakkes godt under røret for å unngå i swags i linjen.

Koble til kloakk springen. Installer en ren-out på kloakken fra springen. Når du har gjort dette, kan du koble kloakk linje til kranen med de nødvendige beslag. (Ulike kraner krever ulike beslag. Den type utstyr vil variere, avhengig av type kloakkventil.) Rørleggeren vil også trenge en rørlegger er lim og en lilla primer for å koble rør og rørdeler. (Se "Tips" nedenfor.)

Undersøkelse. Før dekker kloakk linje, må du først ha en inspeksjon. Dette gjøres ved en by inspektør, og din rørlegger må ta tillatelsen kjøpt i begynnelsen av prosjektet til byen for å ha dette gjort før du dekker den linjen. En by inspektør vil da komme til din eiendom å konstatere at kloakkledningen er installert riktig og møter byens spesielle koder. (Merk: Hvis flere endringer må gjøres, vil rørleggeren må returnere med tillatelsen til byen og be om en ny inspeksjon ved ferdigstillelse.)

Dekke. Når kloakk linje har bestått inspeksjon, vil dekke det. Det er viktig ikke å dumpe tunge lass av skitt på den nyinstallerte linje. Dette kan føre til swags i linjen

Hint

Hvis du bruker PVC-rør for kloakk linje, sørg for å få Schedule 40 rør.

Sørg for å bruke "en-CALL" eller "ringe før du graver." Du ønsker ikke å begynne å grave og traff en underjordisk gass eller elektrisk linje. Hvis du ikke ringe for å ha undergrunnslinjer merket og du treffer en, vil du bli belastet for kostnadene ved å reparere linjene. Hvis du ringe og få den merket og deretter traff en linje, vil du ikke være ansvarlig for kostnadene for reparasjoner.


Pktree all rights reserved, if not specified, are original, reproduced need to indicate the source.