Slik løser iTunes 8 Hvis brenner programvare er ikke funnet

Admin 0 Views 0 comments
Advertisement

Hvis du ikke klarer å brenne data, MP3 eller lyd-CD i iTunes-programmet på grunn av "brenner programvare ikke funnet" feilmelding du må oppdatere programvaren til den nyeste versjonen av iTunes. Ifølge Apple, kan utdatert programvare konflikt med datamaskinens CD-brenner og forhindre skikkelig platebrenning. Per oktober 2010, iTunes 10 er den nyeste versjonen av programvaren, og er kompatibel med Windows XP Home med Service Pack 2 eller nyere.

Du trenger

Tom CD-R-plate

Bruksanvisning

  • 1

Klikk "Start" på PCens oppgavelinjen og klikk "Alle programmer" og "iTunes."

2

Klikk "Hjelp" øverst i programmenyen, og klikk "Søk etter oppdateringer". Alternativt laste ned den oppdaterte iTunes-programvaren direkte til skrivebordet (se Ressurser).

3

Dobbeltklikk på den nedlastede iTunes installasjonsfilen, og klikk "Next" i installasjonsveiviseren. Klikk på folder for installasjonen av programmet, og klikk "Install".

4

Klikk på "Finish" for å lukke programmet veiviseren, og dobbeltklikk på iTunes-ikonet på skrivebordet ditt. Alternativt, klikk på "Start", "Alle programmer" og "iTunes."

5

Sett inn en tom CD-R-plate i PCens optiske stasjonen, og klikk på navnet på spillelisten i iTunes' side menyen. Klikk "Burn" for å begynne å brenne CD.


Pktree all rights reserved, if not specified, are original, reproduced need to indicate the source.