Slik prosjektet Cash Flow

Admin 2 Views 0 comments
Advertisement

Prosjektering kontantstrøm er en viktig del av å administrere en virksomhet. Mange nye og små bedrifter implodere fordi som de utvikler sine forretningsmodeller, de glemmer å vurdere når pengene faktisk kommer til å bli tilgjengelig. Kontantstrøm dekker utgifter, noe som er grunnen til at start-ups ofte søke finansiering eller lån - for å gi en base av kapital til å finansiere virksomheten mens du venter på kontantstrøm. Her er hvordan prosjektet kontantstrømmen.

Du trenger

Kalkulator

Bruksanvisning

  • 1

Beregn din salgs- eller inntekter brutt ut på månedlig basis fremover i minst ett år.

2

Forstå betalings dynamikk. Ikke anta alle betaler i tide. Noen kan betale tidlig, spesielt hvis du har en rabatt. Mange vil sende den ut på forfallsdato, noe som betyr at det kan være tre eller flere dager før du mottar sjekken og deretter må du vente på innskudd for å fjerne.

3

Beregn din forventede innbetalinger inntekt på månedlig basis. En enkel tommelfingerregel, før du vet samlingene mønster er å forvente å få 20% av utbetalingene i løpet av måneden av salget; 70% i løpet av den første måneden etter salget; og 10% i løpet av den andre måneden etter salget. Hvis du har $ 10.000 i totalt salg for mai, vil da $ 2000 i kontanter være tilgjengelig i mai, $ 7000 i juni og $ 1000 i juli.

4

Trekk fra kostnader til varer og tjenester og alle driftskostnader fra din tilgjengelige kontanter på månedlig basis for å beregne netto kontantstrøm. Hvis du mottar $ 2000 i kontanter (utbetalinger) i mai, og kostnader og utgifter er $ 4000 per måned, anslått kontantstrøm for mai er negativ $ 2,000. Med andre ord, er du opererer virksomheten på et tap. I juni, når du får $ 7000, vil du ikke bare trekke den månedlige $ 4000 i kostnader og utgifter, men også bære over $ 2000 tap. Du vil ha en netto positiv kontantstrøm på $ 1.000.

5

Kjør Prosjekt Cash Flow analyse ut i minst 12 måneder og oppdatere jevnlig. Uventede kostnader og utgifter er typisk i en bedrift, og det er derfor de fleste prøver å holde litt cash reserve på hånden. Hvis forventet kontantstrøm analyse indikerer liten eller negativ kontantstrøm over tid, så må du vurdere din forretningsmodell og finne ut hva du kan gjøre for å forbedre kontantstrømmen.

Hint

Ta en titt på utvalget kontantstrømsanalyse i Resources nedenfor for å få en bedre forståelse av hvordan å gjøre en analyse for din egen virksomhet.


Pktree all rights reserved, if not specified, are original, reproduced need to indicate the source.