Slik reparerer en bobblehead

Admin 0 Views 0 comments
Advertisement

Bobblehead dukker og figurer har vært et populært samlerobjekt i flere tiår, og i dag er tilgjengelig i mange temaer og variasjoner. Bobbleheads er nå laget av en hard, tung harpiks, og er ganske holdbare. For mye dupper, men kan føre til at hodet til å falle av - men dette betyr ikke at bobble er ødelagt. Snarere har våren rett og slett bare løsnet i hver ende. Fikse en ødelagt hode er enkel og billig, og din figur vil være tilbake til å nikke på et blunk.

Du trenger

Skarp kniv eller barberblad

Hot-smelte lim eller Krazy Lim

Bomullspinne

Fuktig klut

Bruksanvisning

Finn ut hvor bobble har løsnet. Det vil trolig bli brutt sammen våren som gjør hodet flytte, enten på halsen eller på innsiden av hodet.

Skrap eventuelt tørket limet av våren med en skarp kniv eller barberblad for å sikre at du vil ha en tettsittende passform når du re-lim hodet.

Påfør flere perler av lim til det området du ønsker å feste. Hvis bobblehead har brutt i halsen, bruke lim på felgen som støtter våren. Dersom bruddet er inne i hodet, bruker du en bomullspinne til lett belegge indre hulrom med lim.

Trykk fjæren i limet og hold den fast på plass i minst 30 sekunder. Når limet har herdet, er det trygt å gi slipp på figur.

Tørk av overflødig lim med en fuktig klut. Eventuelt lim som går nedover figur nakke og tillates å herde kunne være synlig.


Pktree all rights reserved, if not specified, are original, reproduced need to indicate the source.