Slik reparerer en Gas Tank med glassfiber

Admin 0 Views 0 comments
Advertisement

De fleste gass varmtvannstanker er laget av stål og kan ruste etter mange års bruk. Noen ganger rust spiser et hull i tanken. Gasstanken er reparert ved å benytte en glassfiber reparasjonssett, som også virker nogenlunde bra på stål- og metallprodukter. Tanken må dreneres og gassen slått av til apparatet. Den skadede området er så forberedt så det er god metall som oppdateringen kan følge.

Du trenger

sparkel

Glassfiber reparasjonssett

Middels stor plastbeholder

Paintbrush brush~~POS=HEADCOMP

Saks

Hageslange

Bruksanvisning

Finn og slå av vannavstengningsventil som leverer vann til tanken.

Finn den stengeventil som styrer strømmen av gass inn i tanken og slå den av.

Fest en hageslange til tappeventilen på gassbeholderen og kjøre slangen inn i et avløp eller stillestående kar. Åpne ventilen og drenere av vann fra tanken.

Skrap området rundt det skadede området med en sparkel for å fjerne alle løse biter av metall.

Bland epoksy og herdemiddel som fulgte med glassfiber reparasjonssettet ifølge instruksjonene på settet. Bruk en middels stor plastbeholder for å blande ingrediensene.

Skjær glassfibervev i seksjoner som er store nok til å dekke det skadede området og overlapper den av en tomme. Skjær tre eller fire seksjoner.

Plasser den første seksjon av stoff over det skadede området og børste på epoxy blanding. Sørg for at du helt dekke hele overflaten av stoffet.

Å plassere det andre stoffstykke over det første, med korn av stoffet løper den motsatte vei fra korn av stoffet i det første stykke. Pensle epoxy blandingen på den andre del. Igjen være sikker på å dekke hele overflaten av stoffet. Gjenta denne fremgangsmåten med en til to stykker stoff. La plasteret tørke over natten. Slå på gassen, tenne piloten og slå på vanntilførselen til tanken.


Pktree all rights reserved, if not specified, are original, reproduced need to indicate the source.