Slik reparerer Hollow Metal Door Frames

Admin 0 Views 0 comments
Advertisement

Hollow metall dørkarmer som er bøyd eller har blitt skadet må repareres. For å gjøre dette, må du fjerne rammen for døren. Imidlertid, dersom rammen er vridd om det kan være upraktisk å forsøke å bøye rammen tilbake til riktig form. Dette betyr at fiksering av rammen vil kreve å erstatte den med en ny. For å gjøre dette, må du få en ny hul metall dør som du kan installere i eksisterende døråpningen.

Du trenger

snuse bar

Hammer

Tang

Bormaskin

shims

Fjerne den gamle døren Frame

Fjern foringen omgir dørrammen ved å lirke det hele med brytejernet eller kloen enden av hammeren.

Trekk hengseltappene ut av hengslene med tangen. Ta ut døren og sett den til side. Skru ut skruene fra forsiden av rammen med bormaskin.

Trekk sidekarmene av rammen ut fra veggen. Gjør dette på den ene siden av rammen på en gang. Lirk dørstolper bort fra veggen med brekkjern hvis de ikke kommer ut lett.

Ta ut rammen og sett den til side.

Installere The New Door Frame

Sette rammen i døråpningen. Hold et nivå til toppen av rammen. Sette inn mellomlegg ved bunnen av rammen inntil toppen er plant.

Skru inn skruer i hullene i bunnplaten og trekk med bormaskin. Hvis ingen hull er til stede i gulvplaten må du bore nye med bormaskin.

Kjør skruene i de resterende monteringshullene rundt omkretsen av dørkarmen.

Sett døren på hengslene og sett hengseltappene. Tapp hengseltappene med hammeren for å posisjonere dem i hengslene, hvis det er nødvendig.


Pktree all rights reserved, if not specified, are original, reproduced need to indicate the source.