Slik reparerer Sprekker i betonggulv

Admin 14 Views 0 comments
Advertisement

Polering av betonggulv er en måte å etterbehandling overflaten til en blank reflekterende glans som legger til attraktivitet av materialet uten å redusere sin styrke. Når en sprekk utvikler seg i en polert betongoverflate, er det like farlig for integriteten til betongen som alle andre crack. Lov til å forbli, den kan vokse, øker i lengde, bredde eller dybde, inntil det truer med å bryte gjennom skive. En enkel reparasjon kan returnere integriteten av betong, men å virkelig reparere overflaten, må du blande plasteret på polsk av resten av betongen også.

Du trenger

maskeringstape

Ansiktsmaske

Gummihansker

Vannbasert betongbelegg remover

Børste

sparkel

Stålbørste

pH-nøytralt rengjøringsmiddel

Svamp

arbeids~~POS=TRUNC hansker~~POS=HEADCOMP

Sikkerhetsbriller

Vinkelsliper med sprekk chaser blad

Epoxy gel lim

Joint reparasjon sammensatte

Håndholdt betong jeksel

Diamond sliping pads

Resin sliping pads

nal

Betong polering sammensatte

polyuretan ferdig

Low-lur maling valse

Bruksanvisning

Plasser maskeringstape på gulvet rundt crack og ytterligere en fot gulvplass rundt sprekken. Den maskeringstape vil hindre deg fra å skade resten av gulvflaten samtidig som reparasjoner. Plasser et ansikt maske over nesen og munnen og gummihansker løpet hendene. Åpne dører eller vinduer for å lufte området.

Pensle to lag med vannbasert betongkappe remover over gulvet innenfor sprekken området. Bruk et tynt lag av fjerner for det første laget, og la den sitte på fangstskuta dekker betongen i 20 minutter. Plasser den andre tykkere strøk av fjerner på tetningsmassen, og bygge en total fjerner dybde som er det dobbelte av tetningsmasse på overflaten av betongen. Vent 30 minutter for remover å strippe bort fugemasse og deretter skrape remover fra betongoverflaten med en sparkel.

Skyll den betongoverflaten ren med vann. Tøm ut skitt eller rusk fra sprekk med en stålbørste. Vask innsiden av sprekken og strippet betong med et pH-nøytralt rensemiddel og en svamp. Skyll cleanser rester fra betongen med rent vann og fjerne vann fra sprekken med en svamp.

Fjern det maskeringstape fra overflaten av betongen. Bytt ut gummihansker med arbeidshansker og plassere et par vernebriller over øynene dine.

Bruk en vinkelsliper utstyrt med en sprekk jeger kniv for å forberede sprekken for reparasjon. Route ut sprekken med bladet. Skjær veggene av sprekken vertikal, skråner svakt bredere mot bunnen av sprekken. Jevne ut gulvet av sprekken til en dybde på ca 1 tomme med ingen plutselig stiger eller faller i sprekken gulvet som kan føre til svekket patcher.

Fjerne skjæreavfall fra sprekken med stålbørste og deretter feie opp residuet. Rengjør overflaten igjen, og pass på å få alle områder innenfor sprekken. Vente på at betongen skal tørke.

Pensle sidene og bunnen av sprekken med epoxy gel klebemiddel for å tjene som et bindemiddel mellom betongen og reparasjonsmaterialet. Vent til limet tørke til et punkt hvor det ikke lenger vises våt, men forblir klebrig ved berøring. Fyll sprekken med felles reparasjon sammensatte. Pakk forbindelsen i tett med sparkel før det litt renner over sprekken. Gå over overflaten av sprekken med kanten av kniven til nivå forbindelsen med den omkringliggende etasje. Vent to timer for sammensatte tørke.

Fest en 32-grit diamant pad på en håndholdt betong jeksel. Gå over lappen med puten. Arbeid jeksel i små sirkler over epoxy til å jevne den til samme nivå som den omkringliggende betong. Bytt til en 60-grus pad og gjenta prosessen, jevner lappen videre. Endres til en 120-grit tastaturet og går over såret så vel som det umiddelbare området rundt sprekken for å skape en jevn overflate av den samme tekstur, blanding av plasteret i den omgivende betong.

Bytt til diamant harpiks-baserte pads å begynne polering. Starte med et 50 grit-pute og slipe overflaten av harpiksen og den omgivende betong opp til det punktet hvor man maskert det av og fjernet tetningsmasse. Bytt til en 200-grit pad og gå over området igjen, jevner ut overflaten ytterligere. Fortsett med bryteren og slipe syklus, endre pad etter hver pas med vinkelsliperen til du kommer til en 1500-grus pad. Hvert pass gjør betongen gradvis jevnere, polering overflaten en matt finish.

Bruk en nal til å spre poleringsmiddel over arbeidsområdet. Endre pad på jeksel til en 300-grit pad og gå over overflaten, rasping poleringsmiddel for å lage en gloss finish til betongen. Tørk området klart med en ren lofri klut.

Påføre et belegg av polyuretan finish over overflaten ved bruk av en lav-lur valse for å beskytte den mot skade. Forleng belegg for å overlappe litt belegget igjen på uskadet betong. La belegget tørke i produsentens anbefalte lang tid før stepping på betongen.


Pktree all rights reserved, if not specified, are original, reproduced need to indicate the source.