Slik reparerer Sprekker i betongstøttemurer

Admin 2 Views 0 comments
Advertisement

Når du finner en sprekk i betong støttemur, kan det i utgangspunktet være svært alarmerende for deg. Faktisk, sprekker som dannes i betongveggene er ganske vanlig som veggen legger seg ned i bakken i løpet av årene. Reparere sprekker i en støttemur er veldig enkelt å gjøre og kan oppnås ved selv den mest uerfarne gjør-det-selv-reparatør. Med hjelp av en konkret reparasjonssett og en sparkel, vil sprekk i støttemuren ikke være der mye lenger. For hensikten med denne artikkelen, instruksjonene er for å reparere en slagg blokk støttemur.

Du trenger

Betong reparasjonssett (finnes på alle harware butikker)

Fugepistol (om nødvendig)

sparkel

Hammer (om nødvendig)

Flat skrutrekker (om nødvendig)

sparkel

Stiff hånd broom

Bruksanvisning

Undersøke veggen. Nøye undersøke tilstanden til veggen. Finn alle sprekker og finne ut om veggen er fortsatt solid, eller hvis det begynner å smuldre. Dersom veggen er solid og bare plaget med et par små sprekker, vil reparasjonsprosessen være rask og enkel.

Undersøk hver sprekk. Hver sprekk i veggen vil være annerledes. Undersøke hver sprekk og brudd i veggen for å bestemme dybden av skaden.

Fjern løse partikler. Dersom sprekken oppstod i morter av veggen, vil en hvilken som helst løs og smuldrer mørtel må fjernes. Fjerning kan oppnås ved å banke en skrutrekker med en hammer. Støv av overflødig partikler med en stiv hånd kost.

Gjør reparasjon. Alle reparasjonssett er forskjellige og det er så mange på markedet å velge mellom. Følg instruksjonene nevnt på pakken. De fleste betonglappesaker kommer i et rør fylt med epoxy. Bare fylle sprekken med innholdet i settet.

Glatt ut reparasjonen. Ikke la overskudd av epoxy å strømme fra det reparerte området. For å sikre en jevn overflate, bruk en sparkel eller en sparkel for å jevne området. La reparasjons tørke.


Pktree all rights reserved, if not specified, are original, reproduced need to indicate the source.