Slik reparerer Sprekker i Cell Phone plast

Admin 0 Views 0 comments
Advertisement

Selv om de elektriske komponentene i mobiltelefoner kan overleve ganske mange dråper og selv blir tråkket på, kan plast mobiltelefon husets utvikle sprekker fra slike overgrep. Selv om mange mennesker tror de må få en ny telefon når dette skjer, kan du reparere sprekker i mobiltelefon plast selv med minimal kostnad med superlim. Anvendt på riktig måte, vil dette limet ikke siver inn i telefonen og skade det elektriske utstyret innenfor.

Du trenger

superlim

Bomullspinner

Gummistrikk

Neglelakk fjerner

Bruksanvisning

  • 1

Fukt tuppen av en bomullspinne med superlim. Ikke suge pinnen.

2

Dra forsiktig sprekken fra hverandre med fingrene. Ikke prøv å tvinge åpne sprekk, trenger du bare å åpne den en millimeter for å sørge for at limet kommer inn i sprekken.

3

Påfør lim til sprekken med bomullspinne mens du holder sprekken åpen. Prøv å holde limet i og på crack, ikke på de omkringliggende plast.

4

Skyv crack sammen med fingrene. Plasser strikken rundt telefonen for å holde sprekken holdt sammen mens limet tørker, noe som vil ta omtrent en time.

5

Fjern gummibåndet når limet tørker. Fukt tuppen av en bomullsdott med neglelakkfjerner og tørk bort overflødig lim bort. Vær forsiktig med å tørke for mye fra sprekk eller limet løses, og du blir nødt til å reparere det igjen.


Pktree all rights reserved, if not specified, are original, reproduced need to indicate the source.