Slik reparerer Sprekker i en Dashboard

Admin 1 Views 0 comments
Advertisement

Ofte billig vinyl fylle og farge reparasjonssett ikke holder seg godt til kantene av de stygge dashbord sprekker, slik at sprekken til å spre videre. Hvis du ønsker å bevare bilens dashbord, er silikon drivning et flott alternativ, det forblir fleksibel over tid, men er sterk nok til å holde seg til kantene av dashbordet sprekker som de utvider og kontrakt. Enda bedre, denne formen for dashbordet sprekk reparasjon er raskt, enkelt og billig. Les videre for å lære å reparere sprekker i et dashbord.

Du trenger

Verktøykniv

Malernes tape

silikon tetninger

vinyl maling

Bruksanvisning

  • 1

Bruk et verktøy kniv til "V" klippe sprekken litt. Vær forsiktig med å kutte for mye, barbere bort akkurat nok til å danne en "V" form, for å gi enkel påføring av silikon drivning.

2

Rengjør godt både på innsiden og utsiden av sprekken, fjerne alle støv og løse partikler. La området tørke godt før du fortsetter.

3

Maske hver side av sprekken med malere tape for å holde drivning i åpningen, og ikke på den gode vinyl instrumentpanel. Silikon tetningslister tørker klar, men skinnende.

4

Påfør silikon drivning inn i sprekken og la det tørke i 10 til 15 minutter, før du fjerner tapen. Dersom sprekken er liten, bare å fjerne tapen og la silikon tørke. Dersom sprekken er større, kan du velge å tekstur silikon med texturizing del av en vinyl reparasjonssett. Det er best å tekstur før du fjerner tapen, men du må tekstur innen 10 til 15 minutter, før silikonet tørker for mye å ta tekstur.

5

Maling større sprekker i dashbordet med motor bil vinyl maling for å redusere synligheten. Tillat silikon tørke i minst to timer før maling.


Pktree all rights reserved, if not specified, are original, reproduced need to indicate the source.