Slik reparerer Sprekker i en Kohler Pedestal Sink

Admin 2 Views 0 comments
Advertisement

Kohler pedestal synker er laget av glassporselen som mange andre synker. Den glassporselen har en høyglanset finish, noe som gjør rengjøringen enklere. Men, som porselen, gjør glassporselen utvikle sprekker hvis objektene er droppet på den. Selv dype sprekker er unrepairable og mener vasken må skiftes, overflatesprekker som ikke trenge dypt inn i Kohler vasken kan repareres med en sprekk filler kit. Reparere sprekker i en Kohler pidestall vask med et reparasjonssett krever en ren, tørr overflate før du starter reparasjonen.

Du trenger

220-sandpapir

fuktig klut

hårføner (valgfritt)

Sprekk filler kit med passende farge glass maling

Plast sparkel

Barberblad

Fine-sandpapir

Tørr bomullsklut

Bruksanvisning

  • 1

Sand området av sprekken med 220-sandpapir. Sand bare i umiddelbar nærhet av sprekken, og unngår sliping av glasert emalje belegg av vasken rundt sprekken.

2

Tørk området med en fuktig klut, og la overflaten tørke grundig. Hvis mulig, koble en hårføner, og tørk området med hårføner på middels varme omgivelser.

3

Åpne opp de to filler sammensatte komponenter i reparasjonssett. Bland komponentene sammen i henhold til instruksjonene som følger med settet.

4

Gjelder fyllstoffet til den sprekk i et tynt sjikt med en plast sparkel. Når du bruker den første tynt lag, bruke en annen tynt lag. Fortsett tilsetning av fyllstoffet i tynne lag inntil fyllstoffet stiger opp over overflaten av sprekken.

5

Skrap fyllforbindelsen selv med overflaten av Kohler vask med et barberblad. Tillat fyllstoffet for å tørke i 24 timer.

6

Sand sprekk reparasjon lett med et fint sandpapir. Tørk området med en fuktig klut for å fjerne slipestøv.

7

Gjelder glass maling til sprekken reparasjon ved hjelp av applikatoren i bunnen av malingen hetten. La glass malingen tørke i 24 timer før du bruker vasken. Buff reparasjonsområdet med en tørr bomullsklut.


Pktree all rights reserved, if not specified, are original, reproduced need to indicate the source.