Slik reparerer Sprekker i en Pool Deck

Admin 1 Views 0 comments
Advertisement

Få glede av bassenget under de varme sommerdagene kan være en av de mest underholdende av sommerlige aktiviteter. Over tid vil imidlertid sprekker og sprekker kan dannes i betong på bassengkanten, noe som gjør en skjemmende lyte. Disse sprekkene kan være irriterende, men det finnes måter å løse slike dårlige flekker uten å måtte erstatte en stor er av betong, sparer du penger i det lange løp.

Du trenger

Sirkelsag

Sprekk chaser blad

Betong rengjøringsmidler (såpe og vann, svamp)

Polyuretan eller epoxy betong filler

Electric jeksel eller sander

Alle materialer som er nødvendig for å gli på overflaten av sprekken sammen

Bruksanvisning

Forbered sprekken ved å bruke sirkelsagen til å utvide sprekken. Dette kan virke som et paradoks, men mange små sprekker har til å bli utvidet til å tillate binding / patching agenter for å fullt ut fylle og reparere den. Fest chaser bladet til sirkelsag og arbeide bladet i sprekken. Sprekken skal ende opp med å være bred nok for spissen av en sprøyte eller fugepistol som skal settes inn i den, ikke mer enn en tomme i bredde.

Rengjør arbeidsområde (crack) for å sørge for at det ikke er uønsket støv, skitt eller kornpartikler venstre. Dersom lapp midlet påføres på et slikt rester vil det binde seg til dem i stedet for de sider av sprekken. Sprekken skal være ren og tørr når du er ferdig.

Bruk en industriell styrke polyuretan eller epoxy filler å fylle i sprekker inntil filler er på nivå med din bassengkanten. Dette trinnet kan bety å blande midlet med passende mengder vann eller bare snipping av tuppen av røret og klemme materialet ut. Les og følg instruksjonene på materialet for maksimal resultat. Dette er grunnen til at det er viktig for sprekken skal være bred nok til å sette fyllstoffet.

La produktet tørke. Avhengig av hvorvidt produktet valget er en rask-innstillingen middel dette kan ta alt fra seks til tjuefire timer eller mer. Les etiketten av filler å sørge for at du tillater passende tørketid.

Sand eller slipe bort den overskytende fyllmaterialet. Dette trinnet er viktig, slik at det ikke er en åskam av filler stikker opp fra bassengkanten. Bruk en elektrisk kvern eller slipemaskin for dette trinnet og slipe til overflaten er glatt.

Påfør dekorative materiale og / eller maling til den reparerte sprekk overflate for å hjelpe den gli inn med resten av bassengkanten. Dette kan bety å erstatte det mønstrede stukk på toppen av det reparerte området eller bare male over den i samme farge.

Hint

Det er bedre å gjøre dette prosjektet på en kul overskyet dag å gi filler god tid til å lime under tørking.

Alltid utvise ekstrem forsiktighet ved bruk av elektrisk verktøy av noe slag. Les alltid advarsler på din filler før bruk for å unngå eventuelle skader.


Pktree all rights reserved, if not specified, are original, reproduced need to indicate the source.