Slik Spot en Cougar i en Bar

Admin 0 Views 0 comments
Advertisement

Folk lever mye lenger enn et par tiår siden. Det gjør 50 nye 30. Og som gjør en hel del av vårt samfunn levende, seksuelle kvinner. Om de hadde et dårlig ekteskap, mistet en kjær, eller bare liker å spille på feltet, de er ute på jakt etter unge hot guys. De kalles cougars, og de kunne være på en bar i nærheten av deg.

Bruksanvisning

Se etter en gruppe single kvinner. Cougars, hunnene, reiser i flokk. Se etter en pakke med eldre kvinner henger ut i baren. Mest sannsynlig vil de være høyt, bølle og virke som om de har også godt av en tid. De ønsker å bli lagt merke til. Så hvis du legger merke til dem, de er allerede trekke deg inn i sine hi.

Gjør plutselig øyekontakt. Før du kan finne ut hvorfor, er cougar holder blikket. Cougars er ikke blyg. Deres største appell er at de er nede for å ha en god tid i kveld. Glem spill, sjenert blikk og måtte tigge for sex. Cougars er klar til angrep. Hvis de holder blikket, se opp for deres dødelige pounce.

Vit at du vil bli fanget i en "katt felle" hvis du godtar en drink. Dette er et alvorlig tilbakeslag for en mann på en bar. De fleste menn er vant til å kjøpe drikke for flere kvinner i håp om at en aksepterer deres drikke og Graces dem med sitt nærvær. Ikke cougars, de er ikke redd for frierføtter deg. Tross alt, de fleste av dem er eldre og har penger å brenne, spesielt fra en dust eksmann.

Gjør fysisk kontakt. Du prøver bare å være høflig, og du aksepterer deres drikke. Men plutselig før du vet ordet av det, har de sine hender på deg masserer skuldrene forteller deg hvordan "gutteaktig" og søt du er. Du min venn har ikke bare tatt kontakt med en cougar, er du i ferd med å bli slukt av en.

Velg om du går med henne hvis hun foreslår du forlate baren. Cougars tendens til å bevege seg raskt. De vet at deres byttedyr er fanget publikum og hvis en sexy ung starlet kommer slentrende, kan oppmerksomheten bli viderekoblet. Du kan gå og ha det vanvittig moro eller hold bakken og temme cougar angrep. Det er opp til deg, men med cougar smarte følsomhet og overraskende smidighet, kan du bare ønsker å dra på jakt du vil nyte.


Pktree all rights reserved, if not specified, are original, reproduced need to indicate the source.