Slik starter Stiklinger for Container Gardens

Admin 0 Views 0 comments
Advertisement

En feil container gartnere kan gjøre er å kjøpe feil type frø for container hager. Alltid kjøpe frø som er egnet for en grønnsaks beholder hage. Med andre ord, starte din beholder hage med frø som er sannsynlig å blomstre og vokse. Favoritter for container hager inkluderer små størrelse tomater, bønner, vårløk, eller urter. La oss se på den beste måten å vokse grønnsaker planter fra frø for den nye grønnsaks beholder hage.

Du trenger

frø

Bruksanvisning

Spiring er en enkel prosess. Alt som kreves er noen gamle containere om huset. For eksempel, avskåret toppen av en melkekartong og bruke til å vokse frø. Jeg har også brukt slike elementer som egg kartonger, kaffe bokser, plastmatvarebeholdere, puddingformer, yoghurt kopper. alle disse gjør gode vekst beholdere for frø. Bare husk å slå noen hull i bunnen av beholderne for å sikre riktig drenering.

Fyll den valgte beholder med plantejord, eller vokser blanding. Trykk frø på toppen av den voksende blanding eller jord. Deretter dekke frøene med omtrent 1/4 tomme av jord. Spray godt med vann sprøyta. Noen gartnere foretrekker å starte sine frø i torv potter finnes i hagesentre. Dette er en god mulighet til å starte disse frøplanter, men koster litt mer.

Dyrke planter i et varmt sted. Så, er sollys en primær krav om å få disse frøene i gang skikkelig. En vinduskarmen som får full sol er perfekt! Transplantere spirene til en stor størrelse container når de utvikler sine to første bladene og vokse gode sunne røtter. Og dette anlegget skal trives i container hage med riktig fortsatt omsorg.


Pktree all rights reserved, if not specified, are original, reproduced need to indicate the source.