amerikanske militære medaljer

Advertisement
Yrke & Arbeid

Militære ektefelle Fordeler

Samtidig ha en ektemann eller kone i militæret kan være vanskelig, med lange distribusjoner og andre bekymringer, er det mange fordeler tilgjengelig for ektefeller i det amerikanske militæret. Fordelene er tilgjengelig for alle ektefeller, noen for t...Read more »

Admin 09-12 0 Views 0 Comments

Biler

Om militære overskudd kjøretøy

De fleste tenker på å kjøpe klær eller camping utstyr når de tenker på militære overskudd. Det mange ikke vet er at den amerikanske militære også auksjoner av overskudd kjøretøy for en betydelig besparelse for kjøperen. Betydning En av de mer fremtre...Read more »

Admin 12-24 0 Views 0 Comments

Hjem og Hage

Hvordan er snø Globes laget?

The Invention of Snow Globe Snø globuser ble først introdusert på Paris Exposition rettferdig i 1889. Vann globuser ble innført i en langt mindre størrelse enn den moderne versjonen av det populære ferie elementet. Den første snøen kloden omtalt pulv...Read more »

Admin 09-09 0 Views 0 Comments

Yrke & Work

Hvordan finne en APO-adresse

APO, eller Army Post Office, er en adresse der sivile kan sende tjeneste medlemmer fra den amerikanske hæren og United States Air Force post; tjenesten medlemmer kan sende eller motta e-post fra denne samme sted. APO post er nasjonal eller internasjo...Read more »

Admin 01-02 2 Views 0 Comments

Lovlig

Slik søker du etter en SSN

Det er ulovlig for privatpersoner å få et personnummer annet enn sin egen. Personnummer er rutinemessig samlet inn av arbeidsgivere, universiteter og banktjenester institusjoner for verifisering. Men privatpersoner bør vurdere antall konfidensielt og...Read more »

Admin 01-22 0 Views 0 Comments