frysetørking hjemme

Advertisement
Mat drikke

Frysetørring hjemme

Fryse tørking mat er et populært bevaring teknikk. Det er en fin måte å bevare hjemmelaget frukt og grønnsaker som det vil spare deg for penger og tid i det lange løp. Frysetørkede produkter også beholde sin næringsverdi og smak i lang tid (opptil fl...Read more »

Admin 01-08 53 Views 0 Comments

Hjem og Hage

Hvordan resirkulere hjemme

Vi har alle hørt om de tre R'ene: redusere, gjenbruk og resirkulering. De er meget viktig. USA fører den industrialiserte verden i kommunalt avfall generasjon, med hver person i USA i dag genererer et gjennomsnitt på 4,5 pounds av avfall per dag. Gje...Read more »

Admin 03-19 5 Views 0 Comments

håndverk

Hvordan lage Pottery Clay hjemme

Det finnes mange forskjellige oppskrifter for å lage leire hjemme. Mange enkle leire oppskrifter er laget ved hjelp av ingredienser som finnes i ditt eget kjøkken. Disse leire oppskriftene er greit for grunnleggende aktiviteter og hjemmelaget pynt, m...Read more »

Admin 03-27 2 Views 0 Comments

Hjem og Hage

Hvordan Bløt vann hjemme

Det finnes en rekke måter å mykne hardt vann i hjemmet. Den mest populære er å installere en vann-mykgjørende maskin. Men de kan være dyrt å installere, og personer med vesentlig begrenset natrium eller kalium dietter kan ikke alltid bruke dem. Derfo...Read more »

Admin 06-08 3 Views 0 Comments

Hjem og Hage

Hvordan Frisk hjemme Naturligvis

Ønsker du å nyte ditt hjem? Det er ikke veldig hyggelig når du går inn døren til kjæledyr lukt, sigarettrøyk eller stinky føtter lukter. Du ønsker bare å løpe ut døren igjen. Dette er noen billige og veldig naturlige måter å gjøre hjemmet ditt lukter...Read more »

Admin 07-15 0 Views 0 Comments

Helse

Hvordan kolon rens hjemme

Et kolon rens er en effektiv måte å fjerne giftstoffer som har akkumulert i systemet. Det er flere måter å rense tykktarmen. Og mens mange foretrekker colonic vanning administrert av en profesjonell, er det mulig å rense tykktarmen hjemme. Regelmessi...Read more »

Admin 08-23 1 Views 0 Comments